Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Раніше замовляв та оплачував створення дії "Створити посилання на оплату в WAYFORPAY", але виявив, що в ньому не вистачає кілька деталей:
1) Потрібно додати можливість (якщо це комусь потрібно) – встановлювати час життя інвойсу;
2) Потрібно додати можливість (якщо це комусь потрібно) – передавати інформацію по клієнту. Якщо передавати ці дані - вони автоматично заповнюються у формі і клієнт не витрачатиме час на заповнення.
[file]11384[/file]
[file]11385[/file]
[file]11386[/file]
Раніше замовляв та оплачував створення дії "Створити посилання на оплату в WAYFORPAY", але виявив, що в ньому не вистачає кілька деталей: 1) Потрібно додати можливість (якщо це комусь потрібно) – встановлювати час життя інвойсу; 2) Потрібно додати можливість (якщо це комусь потрібно) – передавати інформацію по клієнту. Якщо передавати ці дані - вони автоматично заповнюються у формі і клієнт не витрачатиме час на заповнення.
Якщо у вихідному доопрацюванні даних умов не було, то: 1) якщо це дійсно потрібно – можна зробити це налаштуванням – займе 1 годину 2) якщо це потрібно – можна зробити налаштуванням – це займе 1 годину
Якщо у вихідному доопрацюванні даних умов не було, то:
1) якщо це дійсно потрібно – можна зробити це налаштуванням – займе 1 годину
2) якщо це потрібно – можна зробити налаштуванням – це займе 1 годину
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Якщо у вихідному доопрацюванні даних умов не було, то: 1) якщо це дійсно потрібно – можна зробити це налаштуванням – займе 1 годину 2) якщо це потрібно – можна зробити налаштуванням – це займе 1 годину
1) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно встановити інший час нехай це стане заповненням доп.поля 2) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно передавати дані клієнта нехай це береться з полів Саме так працюватиме функціонал після впровадження?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Якщо у вихідному доопрацюванні даних умов не було, то:
1) якщо це дійсно потрібно – можна зробити це налаштуванням – займе 1 годину
2) якщо це потрібно – можна зробити налаштуванням – це займе 1 годину
[/quote]
1) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно встановити інший час нехай це стане заповненням доп.поля
2) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно передавати дані клієнта нехай це береться з полів
Саме так працюватиме функціонал після впровадження?
1) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно встановити інший час нехай це стане заповненням доп.поля
я оцінив налаштування безпосередньо в дію у вигляді інпуту для введення часу життя інвойсу якщо необхідно брати натомість з доп.поля процесу - оцінка налаштування та ж
Юрченко Роман Сергійович написав: 2) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно передавати дані клієнта нехай це береться з полів
варіант рішення та оцінка аналогічно п.1
[quote]
[/quote]
я оцінив налаштування безпосередньо в дію у вигляді інпуту для введення часу життя інвойсу
якщо необхідно брати натомість з доп.поля процесу - оцінка налаштування та ж
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
2) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно передавати дані клієнта нехай це береться з полів
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
я оцінив налаштування безпосередньо в дію у вигляді інпуту для введення часу життя інвойсу якщо необхідно брати натомість з доп.поля процесу - оцінка налаштування та ж
Юрченко Роман Сергійович написав: 2) Під "якщо це комусь потрібно" я мав на увазі, що за умовчанням нехай працює так як зараз, але якщо потрібно передавати дані клієнта нехай це береться з полів
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
я оцінив налаштування безпосередньо в дію у вигляді інпуту для введення часу життя інвойсу
якщо необхідно брати натомість з доп.поля процесу - оцінка налаштування та ж
[quote]
[/quote]
[/quote]
Випадково підтвердив запит.
Можете виставити рахунок?
Доопрацьовано: 1. налаштування "Час життя invoice (за замовчуванням 1 годину)" 2. налаштування "Передавати на запит номер телефону та Email клієнта для підстановки у форму оплати" 3. налаштування "Передавати на запит ПІБ клієнта для підстановки у форму оплати"
Доопрацьовано:
1. налаштування "Час життя invoice (за замовчуванням 1 годину)"
2. налаштування "Передавати на запит номер телефону та Email клієнта для підстановки у форму оплати"
3. налаштування "Передавати на запит ПІБ клієнта для підстановки у форму оплати"
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: 1. налаштування "Час життя invoice (за замовчуванням 1 годину)"
Підкажіть, у яких одиницях вважає це поле (дні, години, хвилини, секунди)? Припускаю, що встановлено в секундах, так встановив значення 72 (хотів поставити 3 дні), але інвойс вже відображається як "Сплив термін дії".
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
1. налаштування "Час життя invoice (за замовчуванням 1 годину)"
[/quote]
Підкажіть, у яких одиницях вважає це поле (дні, години, хвилини, секунди)? Припускаю, що встановлено в секундах, так встановив значення 72 (хотів поставити 3 дні), але інвойс вже відображається як "Сплив термін дії".
Юрченко Роман Сергійович написав: Підкажіть, у яких одиницях вважає це поле (дні, години, хвилини, секунди)? Припускаю, що встановлено в секундах, так встановив значення 72 (хотів поставити 3 дні), але інвойс вже відображається як "Сплив термін дії".
Документація про це замовчує Я припускав, що годинник, але якщо ваш варіант не спрацював - то може бути в секундах?
[quote]
[/quote]
Документація про це замовчує
Я припускав, що годинник, але якщо ваш варіант не спрацював - то може бути в секундах?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Документація про це замовчує Я припускав, що годинник, але якщо ваш варіант не спрацював - то може бути в секундах?
Перевірив. Все працює. Дані вказуються за секунди.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Документація про це замовчує
Я припускав, що годинник, але якщо ваш варіант не спрацював - то може бути в секундах?
[/quote]
Перевірив. Все працює. Дані вказуються за секунди.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар