Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Так відбувається тому, що телефонія в пушах у полі id шле [id] => metkovcomua_102 або щось подібне. А спочатку інтеграція написана під те, щоб у цей id прилітав унікальний ідентифікатор дзвінка – id якщо по простому. Коли в дане поле почнуть пушиться реальні id дзвінків, а не логіни/номери користувачів - інтеграція почне працювати правильно.
Добрий день. Так відбувається тому, що телефонія в пушах у полі id шле [id] => metkovcomua_102 або щось подібне. А спочатку інтеграція написана під те, щоб у цей id прилітав унікальний ідентифікатор дзвінка – id якщо по простому. Коли в дане поле почнуть пушиться реальні id дзвінків, а не логіни/номери користувачів - інтеграція почне працювати правильно.
Там правильне налаштування RingoStat пише: Запросіть балку будь ласка де ми не так надіслали щось. У ньому має бути url і параметри, що ми передали не так.
Там правильне налаштування
RingoStat пише:
Запросіть балку будь ласка де ми не так надіслали щось. У ньому має бути url і параметри, що ми передали не так.
[file]5248[/file]
приклади неправильних запитів: /ringostat/push/?caller=inoxstorecomua_101&calee=380964589625&status=out&id=inoxstorecomua_101 /ringostat/push/?caller=inoxstorecomua_101&calee=380966220995&status=out&id=inoxstorecomua_101 /ringostat/push/end/?duration=6&status=out&id=inoxstorecomua_101&filename= Просто пройдіться по всіх пушах на скрині і виправте параметри.
приклади неправильних запитів:
/ringostat/push/?caller=inoxstorecomua_101&calee=380964589625&status=out&id=inoxstorecomua_101
/ringostat/push/?caller=inoxstorecomua_101&calee=380966220995&status=out&id=inoxstorecomua_101
/ringostat/push/end/?duration=6&status=out&id=inoxstorecomua_101&filename=
Просто пройдіться по всіх пушах на скрині і виправте параметри.
Наскільки я знаю, там назви параметрів були раніше переплутані мул щось на зразок цього. Загалом потрібно зайти в налаштування веб-хуків та змінити налаштування. Детальніше тут https://youtu.be/mSPMRWj-ucg
Наскільки я знаю, там назви параметрів були раніше переплутані мул щось на зразок цього.
Загалом потрібно зайти в налаштування веб-хуків та змінити налаштування. Детальніше тут https://youtu.be/mSPMRWj-ucg
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар