Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Цікавить можливість підключення функцій інтеграції? Є питання на які не знайшли відповідь? Ви завжди можете створити топік на нашому форумі і там описати поставлену задачу!
Створити топік
Хочу підключити послугу від binotel GetCall Online - віджет, який пропонує клієнту на сайті залишити телефон, щоб менеджери зателефонували.
Бінотел надає код для вставлення
[file]3495[/file]
Де в адмінпанелі можна вставити код перед тегом /body?
Хочу підключити послугу від binotel GetCall Online - віджет, який пропонує клієнту на сайті залишити телефон, щоб менеджери зателефонували. Бінотел надає код для вставлення
Де в адмінпанелі можна вставити код перед тегом /body?
Окремого поля під віджет Бінотела немає в інтернет-магазині. Але ви можете спробувати вставити його через будь-яку іншу інтеграцію - наприклад CloudIM (не думаю, що важлива вставка прямо перед закриваючим тегом /body)
Окремого поля під віджет Бінотела немає в інтернет-магазині.
Але ви можете спробувати вставити його через будь-яку іншу інтеграцію - наприклад CloudIM (не думаю, що важлива вставка прямо перед закриваючим тегом /body)
Дякую. Віджет Бінотел підключився, коли я вставив код у CloudIM. Що треба зробити, щоб до Google таг передавалась інформація про конверсії від виджету? Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
Дякую. Віджет Бінотел підключився, коли я вставив код у CloudIM.
Що треба зробити, щоб до Google таг передавалась інформація про конверсії від виджету?
Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
Гуляєв Олександр писав/ла: Що треба зробити, щоб до Google таг передавалась інформація про конверсії від виджету? Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
Ймовірно, це потрібно робити інтеграцію між віджетом бинотелу і тег менеджером.
[quote]
Гуляєв Олександр писав/ла:
Що треба зробити, щоб до Google таг передавалась інформація про конверсії від виджету?
Чи це треба інтегрувати Бінотел і Гугл таг і до Боксу це стосунку не має?
[/quote]
Ймовірно, це потрібно робити інтеграцію між віджетом бинотелу і тег менеджером.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар