Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий вечір. Користуюся телефонією від Некстел, так само у мене є гоіп з моїми цими картами для вихідних дзвінків. У Ванбокс не потрапляють дані від дзвінків, які клієнти роблять на мої сім карти (тобто коли клієнти передзвонюють на наш номер), але при цьому всі дзвінки "правильно" фіксуються в кабінеті Некстела. Розбирався з тією підтримкою Некстел, перевірили, чи кажуть що "веб хуки йдуть успішно", зі свого боку проблем та помилок не бачать. Порекомендували звернутися до Вас.
Добрий вечір. Користуюся телефонією від Некстел, так само у мене є гоіп з моїми цими картами для вихідних дзвінків. У Ванбокс не потрапляють дані від дзвінків, які клієнти роблять на мої сім карти (тобто коли клієнти передзвонюють на наш номер), але при цьому всі дзвінки "правильно" фіксуються в кабінеті Некстела. Розбирався з тією підтримкою Некстел, перевірили, чи кажуть що "веб хуки йдуть успішно", зі свого боку проблем та помилок не бачать. Порекомендували звернутися до Вас.
Копилов Віталій Віталійович Інтернет Магазин openshop.ua написав: Некстел, перевірили, кажуть, що "веб хуки йдуть успішно", зі свого боку проблем і помилок не бачать
Так "веб хуки йдуть успішно", але вони (Некстел) не чекають відповідей і розривають з'єднання. Тому виникає помилка 499. За 18.11.2020 до боксу (від Некстел) було відправлено 303 пуші, з них по 18 не дочекалися відповідей, відповідно вийшла помилка.
[quote]
Копилов Віталій Віталійович
Інтернет Магазин openshop.ua написав:
Некстел, перевірили, кажуть, що "веб хуки йдуть успішно", зі свого боку проблем і помилок не бачать
[/quote]
Так "веб хуки йдуть успішно", але вони (Некстел) не чекають відповідей і розривають з'єднання.
Тому виникає помилка 499.
За 18.11.2020 до боксу (від Некстел) було відправлено 303 пуші, з них по 18 не дочекалися відповідей, відповідно вийшла помилка.
Добридень! Я співробітник компанії Nextel. Хотіли б вирішити проблему. Чи можу я дізнатися, який у Вас тайм-аут з'єднання? Справа в тому, що ми очікуємо відповіді по відправленому вебхуку 3 секунди. Ще, що бачимо по логах, то після відправки вебхука з подією "CALL_END" файл аудіозапису розмови з нашого сервера завантажується 3 рази поспіль. Хоча достатньо завантажувати 1 раз. З повагою, техпідтримка компанії Nextel.
Добридень! Я співробітник компанії Nextel. Хотіли б вирішити проблему. Чи можу я дізнатися, який у Вас тайм-аут з'єднання? Справа в тому, що ми очікуємо відповіді по відправленому вебхуку 3 секунди.
Ще, що бачимо по логах, то після відправки вебхука з подією "CALL_END" файл аудіозапису розмови з нашого сервера завантажується 3 рази поспіль. Хоча достатньо завантажувати 1 раз.
З повагою,
техпідтримка компанії Nextel.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар