Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Нещодавно всім відомий сервіс Zadarma таки підключив можливість транскрибації телефонних переговорів у текст.
Тобто. прослуховувати розмови кожного менеджера для їхнього аналізу немає необхідності. Однак функція доступна лише через кабінет даремно. Автоматично відсилати на пошту розпізнану мову немає можливості (тільки дзвінки) Але при цьому є можливість тягнути розпізнані по АПИ.
Наскільки я дізнавався яндекс спіч апі і гугл спіч апі дають суцільний текст без знаків припинення і без поділу тих, хто говорить. Тобто. украй не зручно.
Задарма пише свої дзвінки в стерео режимі і дає можливість транскрибувати їх і розділяти на того, хто дзвонить і слухає.
Розпізнавання відбувається більш ніж 30 мовами (включаючи Російську та Українську)- тобто. для більшості клієнтів Ванбокса дуже підійде.
Буде гарним доповненням роботи боксу для клієнтів та як одного з сильних відстрочок від конкурентів отримання текстів розмов ваших співробітників. Найближчим часом так само планують запровад
Добрий день. Нещодавно всім відомий сервіс Zadarma таки підключив можливість транскрибації телефонних переговорів у текст. Тобто. прослуховувати розмови кожного менеджера для їхнього аналізу немає необхідності. Однак функція доступна лише через кабінет даремно. Автоматично відсилати на пошту розпізнану мову немає можливості (тільки дзвінки) Але при цьому є можливість тягнути розпізнані по АПИ. Наскільки я дізнавався яндекс спіч апі і гугл спіч апі дають суцільний текст без знаків припинення і без поділу тих, хто говорить. Тобто. украй не зручно. Задарма пише свої дзвінки в стерео режимі і дає можливість транскрибувати їх і розділяти на того, хто дзвонить і слухає. Розпізнавання відбувається більш ніж 30 мовами (включаючи Російську та Українську)- тобто. для більшості клієнтів Ванбокса дуже підійде. Буде гарним доповненням роботи боксу для клієнтів та як одного з сильних відстрочок від конкурентів отримання текстів розмов ваших співробітників. Найближчим часом так само планують запровад
Здрастуйте, я думаю що при перегляді події (дзвінка) і якщо цю подію з Zadarma можна зробити кнопку "Отримати текст розмови" при натисканні якої бокс стукнеться в даремно, отримає текст розмови і вставить у вікно перегляду дзвінка. Таке доопрацювання займе близько 5ч. Також можна зробити налаштування у дії імпорту дзвінків, щоб розпізнаний текст одразу виводив у тіло події. Це триватиме близько 4год.
Здрастуйте, я думаю що при перегляді події (дзвінка) і якщо цю подію з Zadarma можна зробити кнопку "Отримати текст розмови" при натисканні якої бокс стукнеться в даремно, отримає текст розмови і вставить у вікно перегляду дзвінка. Таке доопрацювання займе близько 5ч.
Також можна зробити налаштування у дії імпорту дзвінків, щоб розпізнаний текст одразу виводив у тіло події. Це триватиме близько 4год.
Здрастуйте, Дмитре. Підкажіть- а чи можна ще зробити так, щоб тексти цієї події автоматично скидалися роботу у вайбер або телеграм? Хочемо бачити про що говорив менеджер та "оперативно" втручатися якщо раптом що не так?
Здрастуйте, Дмитре. Підкажіть- а чи можна ще зробити так, щоб тексти цієї події автоматично скидалися роботу у вайбер або телеграм? Хочемо бачити про що говорив менеджер та "оперативно" втручатися якщо раптом що не так?
Написати в телеграм, наскільки я пам'ятаю, можна тільки маючи власного бота, боти наскільки я розумію одне одному повідомлення надіслати не зможуть. Якщо ви хочете шукати якісь ключові слова у розмові, то це можна дуже легко зробити всередині боксу. Можна в налаштуваннях дії, яка затягуватиме тексти, щоб вписувати ключові слова. Якщо одне з ключових слів є в тексті, на вибраного відповідального буде поставлено завдання у вибраному БП. Це займе приблизно години 2.
Написати в телеграм, наскільки я пам'ятаю, можна тільки маючи власного бота, боти наскільки я розумію одне одному повідомлення надіслати не зможуть.
Якщо ви хочете шукати якісь ключові слова у розмові, то це можна дуже легко зробити всередині боксу. Можна в налаштуваннях дії, яка затягуватиме тексти, щоб вписувати ключові слова. Якщо одне з ключових слів є в тексті, на вибраного відповідального буде поставлено завдання у вибраному БП. Це займе приблизно години 2.
Сама затія в тому, щоб оперативно на мобільний телефон у якомусь із каналів (можливо навіть вайбер, або той же телеграм) отримувати текст розмови, яку промовив менеджер із клієнтом. Тобто. 5 хвилин тому менеджер поговорив, а ми не залазячи у бокс, вже побачили текст його розмови!
Сама затія в тому, щоб оперативно на мобільний телефон у якомусь із каналів (можливо навіть вайбер, або той же телеграм) отримувати текст розмови, яку промовив менеджер із клієнтом. Тобто. 5 хвилин тому менеджер поговорив, а ми не залазячи у бокс, вже побачили текст його розмови!
Ну тоді можна спокійно від імені бота відправляти вам тіло процесу (текст розмови) у вайбер/телеграм діями, які вже є. Просто створюйте процеси з усіх подій і надсилайте їх все собі в телеграм/вайбер. Але тут мені здається ви дивитеся трохи недалекоглядно. Уявіть, що у вас через рік буде 200-300 дзвінків на добу, ви кожен з них собі в телеграм хочете отримувати?
Ну тоді можна спокійно від імені бота відправляти вам тіло процесу (текст розмови) у вайбер/телеграм діями, які вже є. Просто створюйте процеси з усіх подій і надсилайте їх все собі в телеграм/вайбер. Але тут мені здається ви дивитеся трохи недалекоглядно. Уявіть, що у вас через рік буде 200-300 дзвінків на добу, ви кожен з них собі в телеграм хочете отримувати?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар