Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Підключено інтеграцію з АТС на базі Asterisk. У програмі події немає даних, ні при вихідному ні при вхідному дзвінку, хоча в програмі Asterisk CDR запису є. Onebox - flexservice.1b.app. Нижче скріншоти налаштувань та прикладу. Наперед вдячний за будь-яку допомогу.
[file]18447[/file]
[file]18448[/file]
[file]18449[/file]
Добридень! Підключено інтеграцію з АТС на базі Asterisk. У програмі події немає даних, ні при вихідному ні при вхідному дзвінку, хоча в програмі Asterisk CDR запису є. Onebox - flexservice.1b.app. Нижче скріншоти налаштувань та прикладу. Наперед вдячний за будь-яку допомогу.
bu OneBox production написав: Добрий день. Про який із 6 ваших боксів мова?
Добридень! Я вийшов вказав адресу боксу. flexservice.1b.app
[quote]
bu
OneBox production написав:
Добрий день. Про який із 6 ваших боксів мова?
[/quote]
Добридень! Я вийшов вказав адресу боксу. flexservice.1b.app
не можемо відкрити сокет до астериску, видає помилку [error code] => 110 [error message] => Connection timed out спробуйте перевірити чи є доступ з ip боксу до вашого серверу, можливо він якось закритий від світу або щось ще.
не можемо відкрити сокет до астериску, видає помилку
[error code] => 110
[error message] => Connection timed out
спробуйте перевірити чи є доступ з ip боксу до вашого серверу, можливо він якось закритий від світу або щось ще.
bu OneBox production написав: не можемо відкрити сокет до астериску, видає помилку [error code] => 110 [error message] => Connection timed out спробуйте перевірити чи є доступ з ip боксу до вашого сервера, можливо він якось закритий від світу або щось ще.
Можете, будь ласка, уточнити, за яким портом немає доступу? я думав бокс тягне події AMI (порт 5038 TCP)
[quote]
bu
не можемо відкрити сокет до астериску, видає помилку
[error code] => 110
[error message] => Connection timed out
спробуйте перевірити чи є доступ з ip боксу до вашого сервера, можливо він якось закритий від світу або щось ще.
[/quote]
Можете, будь ласка, уточнити, за яким портом немає доступу? я думав бокс тягне події AMI (порт 5038 TCP)
Події не затягуються через cron ami, через цей крон можуть затягуватися тільки поточні дзвінки щоб показати віконце праворуч. Помилка, яку я написав вище, була вчора в період з 5 до 7 ранку, можливо в цей час сервер був недоступний. Зараз наскільки я бачу з 9-ї ранку дзвінки підтягуються.
Події не затягуються через cron ami, через цей крон можуть затягуватися тільки поточні дзвінки щоб показати віконце праворуч.
Помилка, яку я написав вище, була вчора в період з 5 до 7 ранку, можливо в цей час сервер був недоступний. Зараз наскільки я бачу з 9-ї ранку дзвінки підтягуються.
Щоб створювати події на основі дзвінків, вам потрібно поставити та налаштувати одну з хвилинних дій: . На даний момент у вас будуть працювати тільки вікна, що впливають у співробітників при вхідному або вихідному дзвінках
Щоб створювати події на основі дзвінків, вам потрібно поставити та налаштувати одну з хвилинних дій: [file]18579[/file]. На даний момент у вас будуть працювати тільки вікна, що впливають у співробітників при вхідному або вихідному дзвінках
LДобрий день! Я хотів би налаштувати дію "Створення подій на базі даних про поточні дзвінки", але там говориться, що потрібно PUSH API. А у нас інтеграція череp AMI CRON, що потрібно зробити на Asterisk щоб переключити на PUSH API?
LДобрий день! Я хотів би налаштувати дію "Створення подій на базі даних про поточні дзвінки", але там говориться, що потрібно PUSH API. А у нас інтеграція череp AMI CRON, що потрібно зробити на Asterisk щоб переключити на PUSH API?
Так, події почали з'являтися. 1. У подіях чомусь пишеться зовнішній номер з якого був здійснений виклик, а повинен бути внутрішній номер співробітника (скриншот) 2. Додав дію на етапі процесу "Додати дзвінок у коментарі", воно буде додавати запис дзвінка, щоб була можливість прослухати запис саме перебуваючи всередині процесу, не переходячи в подію? Дякую!
Так, події почали з'являтися.
1. У подіях чомусь пишеться зовнішній номер з якого був здійснений виклик, а повинен бути внутрішній номер співробітника (скриншот)
2. Додав дію на етапі процесу "Додати дзвінок у коментарі", воно буде додавати запис дзвінка, щоб була можливість прослухати запис саме перебуваючи всередині процесу, не переходячи в подію?
Дякую!
[file]18588[/file]
[file]18589[/file]
Єсей писав/ла: 1. У подіях чомусь пишеться зовнішній номер з якого був здійснений виклик, а повинен бути внутрішній номер співробітника (скриншот)
ймовірно у звока є 2 номери, внутрішній та зовнішній. Чому бере саме зовнішній, потрібно дивитися.
Єсей писав/ла: 2. Додав дію на етапі процесу "Додати дзвінок у коментарі", воно буде додавати запис дзвінка, щоб була можливість прослухати запис саме перебуваючи всередині процесу, не переходячи в подію?
якщо у події буде запис дзвінка за ідеєю, можна прослухати її з коментаря в замовленні. У вас, наскільки я розумію записів дзвінків у боксі, немає?
[quote]
Єсей писав/ла:
1. У подіях чомусь пишеться зовнішній номер з якого був здійснений виклик, а повинен бути внутрішній номер співробітника (скриншот)
[/quote]
ймовірно у звока є 2 номери, внутрішній та зовнішній. Чому бере саме зовнішній, потрібно дивитися.
[quote]
Єсей писав/ла:
2. Додав дію на етапі процесу "Додати дзвінок у коментарі", воно буде додавати запис дзвінка, щоб була можливість прослухати запис саме перебуваючи всередині процесу, не переходячи в подію?
[/quote]
якщо у події буде запис дзвінка за ідеєю, можна прослухати її з коментаря в замовленні. У вас, наскільки я розумію записів дзвінків у боксі, немає?
1. Питання із внутрішнім номером вирішило. Дякую! 2. Налаштував FTP на сервері з Asterisk. Налаштував дію "Пошук дзвінків по FTP" автоматизації. Але записів розмови у подіях немає. Хоча FTP працює, перевірив доступ та в логах боксу помилок немає. Перевірте будь ласка.
1. Питання із внутрішнім номером вирішило. Дякую!
2. Налаштував FTP на сервері з Asterisk. Налаштував дію "Пошук дзвінків по FTP" автоматизації. Але записів розмови у подіях немає. Хоча FTP працює, перевірив доступ та в логах боксу помилок немає. Перевірте будь ласка.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Добридень! Не могли б відповісти на запитання із записами. Все перевірив, змінював різні параметри в дію та в налаштуваннях інтеграції, не допомагає. Причому в логах помилок немає FTP. Регулярка для назви файлу запису так само вказана і намагався її змінювати. Не можу зрозуміти у чому справа.
Добридень! Не могли б відповісти на запитання із записами. Все перевірив, змінював різні параметри в дію та в налаштуваннях інтеграції, не допомагає. Причому в логах помилок немає FTP. Регулярка для назви файлу запису так само вказана і намагався її змінювати. Не можу зрозуміти у чому справа.
Доброго дня, наскільки я бачу парсинг записів не відбувається. Потрібно переписати дію, щоб самі записи імпортувало з ftp, це займе орієнтовно 2 години.
Доброго дня, наскільки я бачу парсинг записів не відбувається. Потрібно переписати дію, щоб самі записи імпортувало з ftp, це займе орієнтовно 2 години.
bu OneBox production написав: Доброго дня, наскільки я бачу парсинг записів не відбувається. Потрібно переписати дію, щоб самі записи імпортувало з ftp, це займе орієнтовно 2 години.
Добридень! Тобто дія лише події створює, але не тягне самі записи? На MVP якось налаштовував, і воно підтягувало сам записи. в OS логіка змінилася значить? Так, давайте тоді доопрацюємо.
[quote]
bu
[/quote]
Добридень!
Тобто дія лише події створює, але не тягне самі записи? На MVP якось налаштовував, і воно підтягувало сам записи. в OS логіка змінилася значить? Так, давайте тоді доопрацюємо.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар