Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вихідні працюють, запускає набір на мобільному, але як Сервіс мої дзвінки зрозуміти куди відправляти дзвінки? де опис підключення? Де в сервісі мої дзвінки та як вказати відправку подій?
Вихідні працюють, запускає набір на мобільному, але як Сервіс мої дзвінки зрозуміти куди відправляти дзвінки? де опис підключення? Де в сервісі мої дзвінки та як вказати відправку подій?
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Корнєв Михайло ergo написав:
так хун пао OneBox production написав: тому що додаток використовує півтори людини
Ми складаємо 0.5)))
Ні ви одиниця)), це ми лише однією ногою намагаємося увійти
[quote]
Корнєв Михайло
ergo написав:
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
тому що додаток використовує півтори людини
[/quote]
Ми складаємо 0.5)))
[/quote]
Ні ви одиниця)), це ми лише однією ногою намагаємося увійти
так хун пао OneBox production написав: Дзвінки надсилати сюди: ваш бокс/moizvonki/push/ куди її вставляйте уточніть у підтримки Мої Дзвінки.
Підтримка відповіла, що у них статус успіху з передачі у ванбокс, Але з цим боксом https://bestorg.1b.app/desktop/ якісь проблеми з подіями. Немає нових дзвінків, немає нових повідомлень із телеграма налаштований за прикладом іншого боксу. з вебхуками та автоматизацією. Можете перевірити чого в бокс нічого не приходить, дякую
[quote]
так хун пао
Дзвінки надсилати сюди:
ваш бокс/moizvonki/push/
куди її вставляйте уточніть у підтримки Мої Дзвінки.
[/quote]
Підтримка відповіла, що у них статус успіху з передачі у ванбокс, Але з цим боксом https://bestorg.1b.app/desktop/ якісь проблеми з подіями. Немає нових дзвінків, немає нових повідомлень із телеграма налаштований за прикладом іншого боксу. з вебхуками та автоматизацією.
Можете перевірити чого в бокс нічого не приходить, дякую
Додайте логіни своїм користувачам у їх email specrХХХХ@gmail.com ось цей наприклад (з останнього дзвінка). І тим самим користувачам пропишіть номери телефонів.
Додайте логіни своїм користувачам у їх email specrХХХХ@gmail.com ось цей наприклад (з останнього дзвінка). І тим самим користувачам пропишіть номери телефонів.
так хун пао OneBox production написав: Додайте логіни своїм користувачам у їх email specrХХХХ@gmail.com ось цей наприклад (з останнього дзвінка). І тим самим користувачам пропишіть номери телефонів.
Номери стояли так само, як у кабінеті звучать имейл додав, але нічого не змінилося і він не потрібен, тому що вихідні спрацьовували значить користувача знає. І це телеграм питання не закриває. я думаю вам потрібно перевірити пуші на цьому порталі або ще що
[quote]
так хун пао
[/quote]
Номери стояли так само, як у кабінеті звучать
имейл додав, але нічого не змінилося і він не потрібен, тому що вихідні спрацьовували значить користувача знає.
І це телеграм питання не закриває. я думаю вам потрібно перевірити пуші на цьому порталі або ще що
Спробуйте здійснити новий дзвінок, вони додаються пушами - старі вже не з'являться.
Валерія Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла: я думаю вам потрібно перевірити пуші на цьому порталі або ще що
дякую за пораду, але ні)
Спробуйте здійснити новий дзвінок, вони додаються пушами - старі вже не з'являться.
[quote]
Валерія
Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла:
я думаю вам потрібно перевірити пуші на цьому порталі або ще що
[/quote]
дякую за пораду, але ні)
так хун пао OneBox production написав: Спробуйте здійснити новий дзвінок, вони додаються пушами - старі вже не з'являться.
немає подій, і я відразу перевірив. як імейл встановив і телеграм з нового пристрою написав теж не прийшов. Зараз ще раз перевірив дзвінок
[quote]
так хун пао
[quote]
[file]16590[/file] немає подій, і я відразу перевірив. як імейл встановив і телеграм з нового пристрою написав теж не прийшов. Зараз ще раз перевірив дзвінок
так хун пао OneBox production написав: там відображаються лише активні дзвінки, тобто. ті, які йдуть прямо зараз. Спробуйте зробити дзвінок та оновити сторінку
Як це?, адже це журнал дзвінків. у рингостат наприклад там усі дзвінки йдуть, тільки в цій таблиці великий недолік немає запису для прослуховування. Коли можна буде чекати на цю колонку?
[quote]
так хун пао
там відображаються лише активні дзвінки, тобто. ті, які йдуть прямо зараз. Спробуйте зробити дзвінок та оновити сторінку
[/quote]
Як це?, адже це журнал дзвінків. у рингостат наприклад там усі дзвінки йдуть, тільки в цій таблиці великий недолік немає запису для прослуховування. Коли можна буде чекати на цю колонку?
https://bestorg.1b.app/app/moizvonki/ надіслав заново один з гармат, дзвінок з'явився в табличці. Просто зробіть пару дзвінків після того, як прописали пошти користувачам, все буде ок)
https://bestorg.1b.app/app/moizvonki/ надіслав заново один з гармат, дзвінок з'явився в табличці. Просто зробіть пару дзвінків після того, як прописали пошти користувачам, все буде ок)
так хун пао OneBox production написав: https://bestorg.1b.app/app/moizvonki/ надіслав заново один з гармат, дзвінок з'явився в табличці. Просто зробіть пару дзвінків після того, як прописали пошти користувачам, все буде ок)
Працює та фіксується, дякую. а що на рахунок прослуховування дзвінків у журналі всіх дзвінків? візьмете на майбутнє оновлення?
[quote]
так хун пао
[/quote]
Працює та фіксується, дякую. а що на рахунок прослуховування дзвінків у журналі всіх дзвінків? візьмете на майбутнє оновлення?
Якщо вам потрібно щось зараз, я можу оцінити вам вартість доопрацювання. Якщо ви готові чекати, можливо це додадуть, можливо, ні - тут немає жодних гарантій
Якщо вам потрібно щось зараз, я можу оцінити вам вартість доопрацювання. Якщо ви готові чекати, можливо це додадуть, можливо, ні - тут немає жодних гарантій
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар