Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У клієнта є окремо шлюз в які вставлені ці карти, також окремо є сервер на якому розгорнута IP-АТС FreePBX. Необхідно зробити інтеграцію з OneBox, скільки за часом займе інтеграція з боку OneBox (функції потрібно налаштувати стандартні - можливість приймати/здійснювати дзвінки з боксу, запис дзвінків, вікно ідентифікації клієнта)?
У клієнта є окремо шлюз в які вставлені ці карти, також окремо є сервер на якому розгорнута IP-АТС FreePBX. Необхідно зробити інтеграцію з OneBox, скільки за часом займе інтеграція з боку OneBox (функції потрібно налаштувати стандартні - можливість приймати/здійснювати дзвінки з боксу, запис дзвінків, вікно ідентифікації клієнта)?
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: 7год
Скажіть ще один момент, при виконанні даного налаштування стороні клієнта повинен бути фахівець з налаштування телефонії?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
7год
[/quote]
Скажіть ще один момент, при виконанні даного налаштування стороні клієнта повинен бути фахівець з налаштування телефонії?
Болотян Юрій Олександрович SheBo SHEBO Іменна ліцензія писав/ла: Скажіть ще один момент, при виконанні даного налаштування стороні клієнта повинен бути фахівець з налаштування телефонії?
я оцінив з урахуванням того що фахівця немає і нам дадуть доступ до телефонії і ми самі налаштуємо інтеграцію
[quote]
Болотян Юрій Олександрович
SheBo
SHEBO
Іменна ліцензія писав/ла:
[/quote]
я оцінив з урахуванням того що фахівця немає і нам дадуть доступ до телефонії і ми самі налаштуємо інтеграцію
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
Болотян Юрій Олександрович SheBo SHEBO Іменна ліцензія писав/ла: Скажіть ще один момент, при виконанні даного налаштування стороні клієнта повинен бути фахівець з налаштування телефонії?
ок я і хотів уточнити цей момент. Дякую
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
Болотян Юрій Олександрович
SheBo
SHEBO
Іменна ліцензія писав/ла:
[/quote]
[/quote]
ок я і хотів уточнити цей момент. Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар