Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Интересует возможность интеграции с Glovo ? Нужно подключить интеграцию с Raketa ? Наши партнеры помогут вам в решении данного задания!
Посмотреть список партнеров
Добрий день, хотів би дізнатися скільки буде коштувати інтеграція з Glovo та Raketa?
І ще хотілося б дізнатися, чи можна зробити інтеграцію google карт, для збору інформації про заклад (огляди, оцінка, коментарі)
Добрий день, хотів би дізнатися скільки буде коштувати інтеграція з Glovo та Raketa? І ще хотілося б дізнатися, чи можна зробити інтеграцію google карт, для збору інформації про заклад (огляди, оцінка, коментарі)
Данило Клієнт писав/ла: Добрий день, хотів би дізнатися скільки буде коштувати інтеграція з Glovo та Raketa?
добрий день що саме інтегрувати? і публічної документації по голові я не знайшов потрібно запитувати
Данило Клієнт писав/ла: І ще хотілося б дізнатися, чи можна зробити інтеграцію google карт, для збору інформації про заклад (огляди, оцінка, коментарі)
опишіть більш точно куди це записувати хочете? у картку компаній?
[quote]
Данило
Клієнт писав/ла:
Добрий день, хотів би дізнатися скільки буде коштувати інтеграція з Glovo та Raketa?
[/quote]
добрий день
що саме інтегрувати? і публічної документації по голові я не знайшов потрібно запитувати
[quote]
Данило
Клієнт писав/ла:
І ще хотілося б дізнатися, чи можна зробити інтеграцію google карт, для збору інформації про заклад (огляди, оцінка, коментарі)
[/quote]
опишіть більш точно куди це записувати хочете? у картку компаній?
Данило Клієнт писав/ла: підбивати статистику кожен місяць з google карт в OneBox ( оцінка , відгук , коментарі)
google не надає це в API на скільки я бачу за документацією
[quote]
Данило
Клієнт писав/ла:
підбивати статистику кожен місяць з google карт в OneBox ( оцінка , відгук , коментарі)
[/quote]
google не надає це в API на скільки я бачу за документацією
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар