Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня! У мене лід – комп'ютерний клуб. Йому потрібно, щоб будь-яким способом була можливість підключити до кожного комп'ютера систему OneBox і підключитися до консолі PS. Для того щоб через систему вимикати по необхідності ПК і консоль. Також цікавить варіант вимкнення за таймером. Підкажіть, що таке можна реалізувати? Якщо так, то скільки годин програмування буде потрібно?
Доброго дня! У мене лід – комп'ютерний клуб. Йому потрібно, щоб будь-яким способом була можливість підключити до кожного комп'ютера систему OneBox і підключитися до консолі PS. Для того щоб через систему вимикати по необхідності ПК і консоль. Також цікавить варіант вимкнення за таймером. Підкажіть, що таке можна реалізувати? Якщо так, то скільки годин програмування буде потрібно?
Тут мав відповісти Ігор Устименко, але оскільки його немає, напишу я. Але ідея – його. Безпосередньо з PS/XBOX ми не зможемо інтегруватися. Але зможемо з розумними розетками (варіантів багато). Грубо кажучи, OneBox може керувати живленням для пристрою, а не самим пристроєм. Наприклад, беремо AJAX Hub 2 Plus (ціна 250 USD), до нього коннектим Ajax WallSwith або Ajax PowerSwith (ціна $20/штука). Далі OneBox через API AJAX'a включає/вимикає розетки і таким чином керує пристроями. Для AJAX камінь спотикання - чи дадуть нам API. Я вже запитав, але не факт, що відповідь буде швидкою.
Тут мав відповісти Ігор Устименко,
але оскільки його немає, напишу я. Але ідея – його.
Безпосередньо з PS/XBOX ми не зможемо інтегруватися.
Але зможемо з розумними розетками (варіантів багато).
Грубо кажучи, OneBox може керувати живленням для пристрою, а не самим пристроєм.
Наприклад, беремо AJAX Hub 2 Plus (ціна 250 USD), до нього коннектим Ajax WallSwith або Ajax PowerSwith (ціна $20/штука).
Далі OneBox через API AJAX'a включає/вимикає розетки і таким чином керує пристроями.
Для AJAX камінь спотикання - чи дадуть нам API. Я вже запитав, але не факт, що відповідь буде швидкою.
Варіант дуже хороший - але клієнту швидше за все потрібен варіант коли можна віддалено вимикати пристрій, тому що якщо просто знеструмити розетку (не вимкнувши пристрій) - буде погано ОС на ПК і нічого хорошого для консолі це теж не принесе (HDD як мінімум ой як не люблять такі штуки, по решту заліза можна почитати в гугле, а особливо болісно це може позначитися на дешевих SSD дисках, в яких не закладено запас міцності при нестабільному електроживленні. Якщо клієнт готовий йти на ризик, коли у нього пристрій буде небезпечно вимикатися, а просто знеструмлюватися і грубо кажучи "падати" - то це його варіант.
Варіант дуже хороший - але клієнту швидше за все потрібен варіант коли можна віддалено вимикати пристрій, тому що якщо просто знеструмити розетку (не вимкнувши пристрій) - буде погано ОС на ПК і нічого хорошого для консолі це теж не принесе (HDD як мінімум ой як не люблять такі штуки, по решту заліза можна почитати в гугле, а особливо болісно це може позначитися на дешевих SSD дисках, в яких не закладено запас міцності при нестабільному електроживленні. Якщо клієнт готовий йти на ризик, коли у нього пристрій буде небезпечно вимикатися, а просто знеструмлюватися і грубо кажучи "падати" - то це його варіант.
Вдовенко Станіслав Ігорович Співробітник писав/ла: Інших варіантів немає? Клієнт побоюється поломки, яка може виникнути від вирішення завдання у такий спосіб
[quote]
Вдовенко Станіслав Ігорович
Співробітник писав/ла:
Інших варіантів немає? Клієнт побоюється поломки, яка може виникнути від вирішення завдання у такий спосіб
[/quote]
Вдовенко Станіслав Ігорович Співробітник писав/ла: а з пк?
якщо зможете сказати якимось способом - то швидше за все так - якби така можливість була - Вам написали б
[quote]
Вдовенко Станіслав Ігорович
Співробітник писав/ла:
а з пк?
[/quote]
якщо зможете сказати якимось способом - то швидше за все так - якби така можливість була - Вам написали б
Олександре, Ви просто вказали в попередньому коментарі, що для PS немає способів. Ось і я подумав, що є інші методи для ПК. Є різний софт для віддаленого керування ПК. Можливо, підібрати варіант синхронізації із таким софтом.
Олександре, Ви просто вказали в попередньому коментарі, що для PS немає способів. Ось і я подумав, що є інші методи для ПК.
Є різний софт для віддаленого керування ПК. Можливо, підібрати варіант синхронізації із таким софтом.
Олександре, Ви просто вказали в попередньому коментарі, що для PS немає способів. Ось і я подумав, що є інші методи для ПК. Є різний софт для віддаленого керування ПК. Можливо, підібрати варіант синхронізації із таким софтом.
Можна з умовним winblocker, але такий софт треба шукати та підбирати.
[quote]
Олександре, Ви просто вказали в попередньому коментарі, що для PS немає способів. Ось і я подумав, що є інші методи для ПК.
Є різний софт для віддаленого керування ПК. Можливо, підібрати варіант синхронізації із таким софтом.
[/quote]
Можна з умовним winblocker, але такий софт треба шукати та підбирати.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар