Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[file]8216[/file]
Хотів би обговорити можливості блоків. У блоці "останні бізнес-процеси клієнта" та "останні події контакту" є можливість вибрати кількість завдань висновку.
1. Якщо це поле залишити порожнім, то виведе лише 10 процесів і покаже нижче текст "Ще N аналогічних процесів". Чи можна зробити цей текст клікабельним, щоб після натискання воно відкривало +10 процесів нижче в цьому ж списку, і так поки не відкриємо потрібну кількість процесів.
2. Якщо це поле заповнене, то історія як у п.1. але відображається задана кількість процесів. Але для кращого використання інтерфейсу хочеться вивести, наприклад, лише три процеси, але щоб була можливість розгорнути список. Чи реально це зробити?
[file]8217[/file]
3. Та сама історія з блоком "останні події клієнта". Чи можна і там додати "Ще N подій"? І зробити його також клікабельним, щоб розкривати.
[file]8218[/file]
[file]8219[/file]
Дякую.
Хотів би обговорити можливості блоків. У блоці "останні бізнес-процеси клієнта" та "останні події контакту" є можливість вибрати кількість завдань висновку. 1. Якщо це поле залишити порожнім, то виведе лише 10 процесів і покаже нижче текст "Ще N аналогічних процесів". Чи можна зробити цей текст клікабельним, щоб після натискання воно відкривало +10 процесів нижче в цьому ж списку, і так поки не відкриємо потрібну кількість процесів. 2. Якщо це поле заповнене, то історія як у п.1. але відображається задана кількість процесів. Але для кращого використання інтерфейсу хочеться вивести, наприклад, лише три процеси, але щоб була можливість розгорнути список. Чи реально це зробити?
3. Та сама історія з блоком "останні події клієнта". Чи можна і там додати "Ще N подій"? І зробити його також клікабельним, щоб розкривати.
Ігоре, дякую це шикарно. Єдино у мене стоїть налаштування, щоб групувало по співробітникам. І після кожного завантаження додає ім'я. Чи можна зробити, щоб тільки один раз додавало на самому верху?
Ігоре, дякую це шикарно.
Єдино у мене стоїть налаштування, щоб групувало по співробітникам. І після кожного завантаження додає ім'я. Чи можна зробити, щоб тільки один раз додавало на самому верху?
[file]8442[/file]
Корнєв Михайло писав/ла: Ігоре, дякую це шикарно. Єдино у мене стоїть налаштування, щоб групувало по співробітникам. І після кожного завантаження додає ім'я. Чи можна зробити, щоб тільки один раз додавало на самому верху?
так сьогодні виправимо
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
Ігоре, дякую це шикарно.
Єдино у мене стоїть налаштування, щоб групувало по співробітникам. І після кожного завантаження додає ім'я. Чи можна зробити, щоб тільки один раз додавало на самому верху?
[file]8442[/file]
[/quote]
так сьогодні виправимо
Корнєв Михайло писав/ла: Ігоре, дякую це шикарно. Єдино у мене стоїть налаштування, щоб групувало по співробітникам. І після кожного завантаження додає ім'я. Чи можна зробити, щоб тільки один раз додавало на самому верху?
приберете угруповання по клієнту - і не буде цього
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
Ігоре, дякую це шикарно.
[file]8442[/file]
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: приберете угруповання по клієнту - і не буде цього
одержуване тепер угруповання не працює?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[/quote]
[file]8488[/file]
Устименко Ігор OneBox production написав: приберете угруповання по клієнту - і не буде цього
чому? якщо йде підвантаження
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[/quote]
[file]8488[/file]
[/quote]
чому? якщо йде підвантаження
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар