Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
1. Якою дією можна скопіювати опис процесу у коментарі?
2.Якою змінною можна додати опис у тіло листа під час надсилання повідомлення?
Дякую.
Добрий день. 1. Якою дією можна скопіювати опис процесу у коментарі? 2.Якою змінною можна додати опис у тіло листа під час надсилання повідомлення? Дякую.
Також цікавить змінна для отримання ПІБ автора. Знаю, що є {|$authorid|} із не вказаних у документації. Але як отримати ПІБ автора процесу та вставити в тіло/тему листи? Ще раз дякую
Також цікавить змінна для отримання ПІБ автора.
Знаю, що є {|$authorid|} із не вказаних у документації. Але як отримати ПІБ автора процесу та вставити в тіло/тему листи?
Ще раз дякую
Євген Клієнт писав/ла: 1. Якою дією можна скопіювати опис процесу у коментарі?
Добрий день. Можна скопіювати опис у додаткове поле, наприклад дією Заповнити поле процесу або контакту, опис процесу це змінна {|$comments|}, а після дією Додати коментар записати це в коментарі процесу
Євген Клієнт писав/ла: 2.Якою змінною можна додати опис у тіло листа під час надсилання повідомлення?
Та ж змінна {|$comments|}
[quote]
Євген
Клієнт писав/ла:
1. Якою дією можна скопіювати опис процесу у коментарі?
[/quote]
Добрий день. Можна скопіювати опис у додаткове поле, наприклад дією Заповнити поле процесу або контакту, опис процесу це змінна {|$comments|}, а після дією Додати коментар записати це в коментарі процесу
[quote]
Євген
Клієнт писав/ла:
2.Якою змінною можна додати опис у тіло листа під час надсилання повідомлення?
[/quote]
Та ж змінна {|$comments|}
погарячкувала з копіюванням. у додаткове поле, якщо Вам потрібно просто в коментарі процесу додати - то дією Додати коментар до процесу можна змінну {|$comments|}
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
{|$comments|}
[/quote]
погарячкувала з копіюванням. у додаткове поле, якщо Вам потрібно просто в коментарі процесу додати - то дією Додати коментар до процесу можна змінну {|$comments|}
Дякую. а за Автором, те, що нижче написав у коментарі, не знаєте відповіді випадково? =)
про змінну Автор процесу не чула - можливо вона є але не вказана в змінних))) Але можу запропонувати обхідний маршрут, дію Копіювати поля процесу - копіюємо Автора в доп поле з типом рядок і отримуєте ПІБ автора
[quote]
Євген
Клієнт писав/ла:
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
Дякую. а за Автором, те, що нижче написав у коментарі, не знаєте відповіді випадково? =)
[/quote]
про змінну Автор процесу не чула - можливо вона є але не вказана в змінних))) Але можу запропонувати обхідний маршрут, дію Копіювати поля процесу - копіюємо Автора в доп поле з типом рядок і отримуєте ПІБ автора
[file]6024[/file]
Дякую
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[quote]
Євген
Клієнт писав/ла:
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
[/quote]
[file]6024[/file]
[/quote]
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар