Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю!
У налаштуваннях системи був пункт, який дозволяв вибрати потрібні (не закриті) бізнес-процеси, які не потрібно переносити на наступний день.
Де він?
Вітаю! У налаштуваннях системи був пункт, який дозволяв вибрати потрібні (не закриті) бізнес-процеси, які не потрібно переносити на наступний день. Де він?
У мене є бізнес-процеси, які не потрібно переносити, незалежно від користувача. І так було. Тепер ці бізнес-процеси всі перенеслися на поточний день (і їх багато). Як повернути їх на дату запланувати? ПОВЕРНІТЬ ПЕРЕДНЄ НАЛАШТУВАННЯ! Такі зміни кардинально змінюють логіку. Таке враження, що сидиш на пороховій бочці – не знаєш, що чекати на наступний день від Вас!
У мене є бізнес-процеси, які не потрібно переносити, незалежно від користувача. І так було. Тепер ці бізнес-процеси всі перенеслися на поточний день (і їх багато). Як повернути їх на дату запланувати?
ПОВЕРНІТЬ ПЕРЕДНЄ НАЛАШТУВАННЯ!
Такі зміни кардинально змінюють логіку. Таке враження, що сидиш на пороховій бочці – не знаєш, що чекати на наступний день від Вас!
У мене 74 співробітники (реальні + віртуальні), які можуть створювати дані процеси! Як мені одномоментно їм проставити цей запрет? PS Чи є можливість перенести старе настроювання на всіх користувачів?
У мене 74 співробітники (реальні + віртуальні), які можуть створювати дані процеси!
Як мені одномоментно їм проставити цей запрет?
PS Чи є можливість перенести старе настроювання на всіх користувачів?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар