Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Діти, підкажіть, чи можна створити дію для етапу за допомогою якого відтворювався потрібний звук/сигнал? Наприклад: процес перейшов на етап "Нове замовлення", а на цьому етапі коштуватиме це новою дією, і в цей момент відтворюється звук.
Діти, підкажіть, чи можна створити дію для етапу за допомогою якого відтворювався потрібний звук/сигнал? Наприклад: процес перейшов на етап "Нове замовлення", а на цьому етапі коштуватиме це новою дією, і в цей момент відтворюється звук.
bu OneBox production написав: Потрібно для того, хто в етап переходить
Ні. Потрібно у дії вибирати співробітників та/або ролі співробітників
bu OneBox production написав: тільки після переходу
Напевно так. Дія на етапі спрацювала – отже звучить звук.
[quote]
bu
OneBox production написав:
Потрібно для того, хто в етап переходить
[/quote]
[quote]
bu
тільки після переходу
[/quote]
Напевно так. Дія на етапі спрацювала – отже звучить звук.
Юрченко Роман Сергійович написав: Ні. Потрібно у дії вибирати співробітників та/або ролі співробітників
тобто. якщо я переходжу але я не співробітник ролі, то звук мені не грати? Звук повинен тільки для того, хто переходить і підходить під обрану роль грати або просто для всіх співробітників боксу обраної ролі?
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
тобто. якщо я переходжу але я не співробітник ролі, то звук мені не грати?
Звук повинен тільки для того, хто переходить і підходить під обрану роль грати або просто для всіх співробітників боксу обраної ролі?
bu OneBox production написав: тобто. якщо я переходжу але я не співробітник ролі, то звук мені не грати?
Якщо ви не входите у вибрану роль або ви не вибрані як співробітник – тоді вам не грає
bu OneBox production написав: Звук повинен тільки для того, хто переходить і підходить під обрану роль грати або просто для всіх співробітників боксу обраної ролі?
Крім фізичного натискання на етап співробітником, звук може програватися навіть якщо перехід відбувся, наприклад, за допомогою хвилинної/годинної автоматизації або ще якимось автоматичним способом.
[quote]
bu
тобто. якщо я переходжу але я не співробітник ролі, то звук мені не грати?
[/quote]
Якщо ви не входите у вибрану роль або ви не вибрані як співробітник – тоді вам не грає
[quote]
bu
Звук повинен тільки для того, хто переходить і підходить під обрану роль грати або просто для всіх співробітників боксу обраної ролі?
[/quote]
Крім фізичного натискання на етап співробітником, звук може програватися навіть якщо перехід відбувся, наприклад, за допомогою хвилинної/годинної автоматизації або ще якимось автоматичним способом.
[file]17485[/file]
Юрченко Роман Сергійович написав: Крім фізичного натискання на етап співробітником, звук може програватися навіть якщо перехід відбувся, наприклад, за допомогою хвилинної/годинної автоматизації або ще якимось автоматичним способом.
аа, тобто. ви хочете всім співробітникам ролі грати мелодію кожного разу, коли якісь замовлення перейшли в статус ХХХ? Чи не надто жорстоко по відношенню до співробітників? Яке реальне застосування? Чому не підходить відправлення повідомлення на SMS, телеграм, просто повідомлення або пуш у браузері?
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
аа, тобто. ви хочете всім співробітникам ролі грати мелодію кожного разу, коли якісь замовлення перейшли в статус ХХХ? Чи не надто жорстоко по відношенню до співробітників? Яке реальне застосування? Чому не підходить відправлення повідомлення на SMS, телеграм, просто повідомлення або пуш у браузері?
bu OneBox production написав: аа, тобто. ви хочете всім співробітникам ролі грати мелодію кожного разу, коли якісь замовлення перейшли в статус ХХХ? Чи не надто жорстоко по відношенню до співробітників?
Ха-ха-ха))))) Так, люблю на дозвіллі познущатися з співробітників)))) Не тільки ж вам (співробітникам Бокса) отримувати безглузді звернення від мене))
bu OneBox production написав: Яке реальне застосування? Чому не підходить відправлення повідомлення на SMS, телеграм, просто повідомлення або пуш у браузері?
Ось як хочемо застосовувати: 1) Щоразу коли приходить новий процес Складачеві товару, йому відтворюється звук. Він не завжди перед компом, і бачити гармати не зручно. 2) Аналогічна ситуація із новим замовленням. У нас менеджери займаються не лише обробкою замовлення, а й обслуговують нових клієнтів у шоурумі. Плюс часто займаються здійснене іншими монотонними справами
[quote]
bu
аа, тобто. ви хочете всім співробітникам ролі грати мелодію кожного разу, коли якісь замовлення перейшли в статус ХХХ? Чи не надто жорстоко по відношенню до співробітників?
[/quote]
Ха-ха-ха))))) Так, люблю на дозвіллі познущатися з співробітників)))) Не тільки ж вам (співробітникам Бокса) отримувати безглузді звернення від мене))
[quote]
bu
Яке реальне застосування? Чому не підходить відправлення повідомлення на SMS, телеграм, просто повідомлення або пуш у браузері?
[/quote]
Ось як хочемо застосовувати:
1) Щоразу коли приходить новий процес Складачеві товару, йому відтворюється звук. Він не завжди перед компом, і бачити гармати не зручно.
2) Аналогічна ситуація із новим замовленням. У нас менеджери займаються не лише обробкою замовлення, а й обслуговують нових клієнтів у шоурумі. Плюс часто займаються здійснене іншими монотонними справами
[file]17492[/file]
Схему зрозумів. Це триватиме 4ч. Буде дія з вибором ролей та вставкою аудіофайлу, який потрібно грати. При переході на етап всім з обраною роллю програватиметься файлик якщо у них відкрита будь-яка сторінка боксу. Виставити рахунок?
Схему зрозумів. Це триватиме 4ч. Буде дія з вибором ролей та вставкою аудіофайлу, який потрібно грати. При переході на етап всім з обраною роллю програватиметься файлик якщо у них відкрита будь-яка сторінка боксу. Виставити рахунок?
bu OneBox production написав: Схему зрозумів. Це триватиме 4ч. Буде дія з вибором ролей та вставкою аудіофайлу, який потрібно грати. При переході на етап всім з обраною роллю програватиметься файлик якщо у них відкрита будь-яка сторінка боксу. Виставити рахунок?
Поки що не потрібно виставляти рахунок. Дякую!
[quote]
bu
[/quote]
Поки що не потрібно виставляти рахунок. Дякую!
bu OneBox production написав: Схему зрозумів. Це триватиме 4ч. Буде дія з вибором ролей та вставкою аудіофайлу, який потрібно грати. При переході на етап всім з обраною роллю програватиметься файлик якщо у них відкрита будь-яка сторінка боксу. Виставити рахунок?
Добридень! Прошу виставити рахунок.
[quote]
bu
[/quote]
Добридень!
Прошу виставити рахунок.
Добрий день. Дія "Відтворити аудіофайл для вибраних ролей". Якщо у співробітників браузер chrome прочитайте інструкцію, вона написана під завантаженням файлика. Відтворення файлика перевірено в chrome і firefox.
Добрий день. Дія "Відтворити аудіофайл для вибраних ролей". Якщо у співробітників браузер chrome прочитайте інструкцію, вона написана під завантаженням файлика.
Відтворення файлика перевірено в chrome і firefox.
bu OneBox production написав: Добрий день. Дія "Відтворити аудіофайл для вибраних ролей". Якщо у співробітників браузер chrome прочитайте інструкцію, вона написана під завантаженням файлика. Відтворення файлика перевірено в chrome і firefox.
Добридень! Все працює. Спасибі!
[quote]
bu
Добрий день. Дія "Відтворити аудіофайл для вибраних ролей". Якщо у співробітників браузер chrome прочитайте інструкцію, вона написана під завантаженням файлика.
Відтворення файлика перевірено в chrome і firefox.
[/quote]
Добридень!
Все працює. Спасибі!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар