Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день,
Підкажіть, будь ласка, чому не спрацьовують повідомлення спостерігачам? Спостерігачі додаються, але повідомлення не мають нових оповіщень? Раніше працювали, а тепер перестали.
https://ergo.crm-onebox.com/app/workflowtype-00-obrashcheniya/
https://ergo.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/657/action/new/
https://ergo.crm-onebox.com/app/workflow/93/procedure/119/
так хун пао OneBox production написав: Щоб були якісь оповіщення, потрібно щось написати в завдання або зробити із завданням після додавання спостерігачів. Ви робили якісь дії?
ні, але раніше і без цього працювало... напевно... або були якісь системні дії, про які я не знаю, завдяки яким з'являлося повідомлення. Чи могли системні дії створювати сповіщення?
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
Щоб були якісь оповіщення, потрібно щось написати в завдання або зробити із завданням після додавання спостерігачів. Ви робили якісь дії?
[/quote]
ні, але раніше і без цього працювало... напевно... або були якісь системні дії, про які я не знаю, завдяки яким з'являлося повідомлення.
Чи могли системні дії створювати сповіщення?
Cornev Mihail ergo написав: ні, але раніше і без цього працювало
Загалом раніше працювало. Які повідомлення користувачам повинні прийти якщо в задачі немає повідомлень?
Cornev Mihail ergo написав: напевно
сильно
Cornev Mihail ergo написав: Чи могли системні дії створювати сповіщення?
Могли. Додавання платежу, зміна відповідального та купа всього ще. Але їх теж потрібно якось створити, щоб спостерігачі їх побачили після їх додавання в спостерігачі завдання.
[quote]
Cornev Mihail
ergo написав:
ні, але раніше і без цього працювало
[/quote]
Загалом раніше працювало. Які повідомлення користувачам повинні прийти якщо в задачі немає повідомлень?
[quote]
Cornev Mihail
ergo написав:
напевно
[/quote]
сильно
[quote]
Cornev Mihail
ergo написав:
Чи могли системні дії створювати сповіщення?
[/quote]
Могли. Додавання платежу, зміна відповідального та купа всього ще. Але їх теж потрібно якось створити, щоб спостерігачі їх побачили після їх додавання в спостерігачі завдання.
так хун пао OneBox production написав: Могли. Додавання платежу, зміна відповідального та купа всього ще. Але їх теж потрібно якось створити, щоб спостерігачі їх побачили після їх додавання в спостерігачі завдання.
мабуть, бо швидше за все якесь системне повідомлення було. спасибі за підказку.
[quote]
так хун пао
[/quote]
мабуть, бо швидше за все якесь системне повідомлення було. спасибі за підказку.
Я не зовсім розумію, чого ви хочете? Я вважаю, що подібні системні зміни не повинні генерувати повідомлення і засмічувати іншим учасникам завдання стрічку повідомлень. Ви вважаєте інакше? Ок. Якщо вам воно потрібно - поставте після дії додавання користувача в спостерігачі дію, яка додає коментар у завдання в стилі "Шановні співробітники, ласкаво просимо в спостерігачі завдання!" і у ваших співробітників з'являться повідомлення та нерозуміння навіщо їм це повідомлення взагалі потрібно і що від них хочуть.
Я не зовсім розумію, чого ви хочете? Я вважаю, що подібні системні зміни не повинні генерувати повідомлення і засмічувати іншим учасникам завдання стрічку повідомлень. Ви вважаєте інакше? Ок. Якщо вам воно потрібно - поставте після дії додавання користувача в спостерігачі дію, яка додає коментар у завдання в стилі "Шановні співробітники, ласкаво просимо в спостерігачі завдання!" і у ваших співробітників з'являться повідомлення та нерозуміння навіщо їм це повідомлення взагалі потрібно і що від них хочуть.
bu OneBox production написав: Я не зовсім розумію, чого ви хочете? Я вважаю, що подібні системні зміни не повинні генерувати повідомлення і засмічувати іншим учасникам завдання стрічку повідомлень. Ви вважаєте інакше? Ок. Якщо вам воно потрібно - поставте після дії додавання користувача в спостерігачі дію, яка додає коментар у завдання в стилі "Шановні співробітники, ласкаво просимо в спостерігачі завдання!" і у ваших співробітників з'являться повідомлення та нерозуміння навіщо їм це повідомлення взагалі потрібно і що від них хочуть.
Дякую, що відгукнулися. Я хочу розібратися в системі, тому що нормальних, повних та доступних інструкцій та описів – ні. Єдиний варіант це ставити запитання. Мені все одно хто що вважає (у нас у всіх різне бачення та очікування), мені потрібно знати як зараз працює система, за якими принципами тощо. В інших системах, наприклад (не обов'язково CRM) при додаванні когось спостерігачем - приходять оповіщення, а тут такого немає, тому виникають питання. Немає описів та інструкцій – є питання.
[quote]
bu
[/quote]
Дякую, що відгукнулися.
Я хочу розібратися в системі, тому що нормальних, повних та доступних інструкцій та описів – ні. Єдиний варіант це ставити запитання. Мені все одно хто що вважає (у нас у всіх різне бачення та очікування), мені потрібно знати як зараз працює система, за якими принципами тощо. В інших системах, наприклад (не обов'язково CRM) при додаванні когось спостерігачем - приходять оповіщення, а тут такого немає, тому виникають питання. Немає описів та інструкцій – є питання.
Якщо я хотів би дізнатися як працює система, я б запитував: При додаванні співробітника до завдання у вигляді спостерігача дією ХХХ має генеруватися повідомлення? На це запитання можуть бути однозначні відповіді: так чи ні. На запитання "а чому система не робить ХХХ" може бути як відповідь, так і просто "бо це так працює". Тобто. так ви отримаєте менше інформації, ніж, ймовірно, хотіли б отримати.
Mihail написав: Мені все одно хто що вважає
Я правильно розумію, що ви хочете, щоб вам відповідали в такому ж ключі на будь-які ваші запити щодо зміни системи?
Якщо я хотів би дізнатися як працює система, я б запитував:
При додаванні співробітника до завдання у вигляді спостерігача дією ХХХ має генеруватися повідомлення?
На це запитання можуть бути однозначні відповіді: так чи ні.
На запитання "а чому система не робить ХХХ" може бути як відповідь, так і просто "бо це так працює". Тобто. так ви отримаєте менше інформації, ніж, ймовірно, хотіли б отримати.
[quote]
Mihail написав:
Мені все одно хто що вважає
[/quote]
Я правильно розумію, що ви хочете, щоб вам відповідали в такому ж ключі на будь-які ваші запити щодо зміни системи?
ми хочемо інструкцій та описів софту. я вам вдячний за відповіді
[quote]
bu
[/quote]
[/quote]
ми хочемо інструкцій та описів софту.
я вам вдячний за відповіді
їх у вас найімовірніше не буде найближчим часом. Особливо на такі речі, як має генерується повідомлення при дії ХХХ у процесі. Враховуючи, що таких дій може бути кілька десятків і це мало кого цікавить зовсім.
їх у вас найімовірніше не буде найближчим часом. Особливо на такі речі, як має генерується повідомлення при дії ХХХ у процесі. Враховуючи, що таких дій може бути кілька десятків і це мало кого цікавить зовсім.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар