Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Прошу прорахувати вартість розробки нової дії для етапів процесу, а саме: при переході на потрібний етап – відкривати процес на вибраному ТАБІ, а не на тобі, який встановлено за умовчанням.
Прошу прорахувати вартість розробки нової дії для етапів процесу, а саме: при переході на потрібний етап – відкривати процес на вибраному ТАБІ, а не на тобі, який встановлено за умовчанням.
anonymous hamster OneBox production написав: У налаштуваннях етапу
Хочу уточнити, чи ви пропонуєте це зробити через "Конструктор інтерфейсу" для етапу або через дію?
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
У налаштуваннях етапу
[/quote]
Хочу уточнити, чи ви пропонуєте це зробити через "Конструктор інтерфейсу" для етапу або через дію?
а чому саме дія? а якщо галочку, як на скрині?
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
anonymous hamster
У налаштуваннях етапу
[/quote]
[/quote]
[file]16019[/file]
а чому саме дія? а якщо галочку, як на скрині?
ну через дію мені здається взагалі не те. Я хотів як вище показав Михайло, щоб у налаштуваннях інтерфейсу ви для поточного статусу, що редагується, могли вибрати таб за замовчуванням
ну через дію мені здається взагалі не те. Я хотів як вище показав Михайло, щоб у налаштуваннях інтерфейсу ви для поточного статусу, що редагується, могли вибрати таб за замовчуванням
можливо вам потрібно щоб таб відображався не завжди на етапі, а тільки якщо користувач перейшов у певний статус?
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
anonymous hamster
У налаштуваннях етапу
[/quote]
[/quote]
можливо вам потрібно щоб таб відображався не завжди на етапі, а тільки якщо користувач перейшов у певний статус?
anonymous hamster OneBox production написав: можливо вам потрібно щоб таб відображався не завжди на етапі, а тільки якщо користувач перейшов у певний статус?
Мені потрібно щоб на якомусь конкретному етапі відображався свій ТАБ. Можливо 10 етапів і всіх них 10 різних табів.
[quote]
anonymous hamster
[/quote]
Мені потрібно щоб на якомусь конкретному етапі відображався свій ТАБ. Можливо 10 етапів і всіх них 10 різних табів.
anonymous hamster OneBox production написав: тобто. не тільки при переході, а завжди якщо в замовленні етап = ХХХ, тоді як вище на скрині у Михайла можна зробити налаштування
Підкажіть тоді скільки вийде за вартістю?
[quote]
anonymous hamster
тобто. не тільки при переході, а завжди якщо в замовленні етап = ХХХ, тоді як вище на скрині у Михайла можна зробити налаштування
[/quote]
Підкажіть тоді скільки вийде за вартістю?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар