Дякую за відповідь!
Взагалі так – це дуже цікаво та частково вирішує запит. Після обговорення з клієнтом цілком можливо попрошу виставити рахунок. Перед цим уточню - а можна доопрацювати так, що я самостійно вибиратиму за якими полями підсумовувати і в які поля записувати, і скільки це буде коштувати? (або це входить о другій годині?) цікавлять поля процесу та продукту процесу. Якщо ні - то для початку нам достатньо брати суму процесів і відповідно заповнювати в кастомне поле.
Другий момент у продовженні логіки. З урахуванням вищезгаданого доопрацювання виходить так: на етапі "Очікування оплати" клієнту надсилається повідомлення (смс, вайбер, тг) із зазначенням суми по всіх пов'язаних процесах (зазначене кастомне поле), номером картки та id процесу. Наприклад беремо хепі-історію, коли клієнт при оплаті вказує цей самий orderid в коментарі до платежу. Оскільки встановлено дію із забору платежів з монобанку
https://voltdetailing.1b.app/app/automatization/hour/edit/ та в ньому вказано "Шукати номер процесу за шаблоном": #orderid цей платіж потрапляє в той процес, який перейшов на етап і відправив смс. І є нюанс, на прикладі:
У цьому процесі сума процесу, припустимо, 5000, в іншому, пов'язаному процесі, припустимо, 3000, у третьому 2000
сума трьох процесів 10000
клієнту приходить смс на суму 10000, він їх оплачує, але платіж потрапляє у процес, де сума 5000
а тепер питання, до якого я вів
Чи може система, наприклад, за допомогою доопрацювання, автоматично перевірити, чи є пов'язані процеси, і якщо є, автоматично розподілити даний платіж по поточному та по всіх пов'язаних процесах?
що б, як у прикладі, платіж на 10000 за одним процесом розподілився на три платежі 5000, 3000, 2000 за трьома пов'язаними процесами.
Дякую за приділений час!
PS: якщо потрібно по другій частині щодо забору платежів написати ТЗ в окремій консультації на форумі, то скажіть, я напишу. Але було б чудово якби цю логіку ми прописали в рамках одного ТЗ, що навіть для користувачів форуму ця інформація була доступна в рамках одного посту.