Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://prnt.sc/u6wlya
При додаванні товару в кутку справа з'являється віконце повідомлення, що "ПРОДУКТ УСПІШНО доданий"
А звукове можна якось увімкнути? - не можу знайти
https://prnt.sc/u6wlya При додаванні товару в кутку справа з'являється віконце повідомлення, що "ПРОДУКТ УСПІШНО доданий" А звукове можна якось увімкнути? - не можу знайти
Бодяко Дмитро написав: Додати звукове можна за 2год. Буде налаштування, в яку потрібно завантажити аудіофайл. Він програється разом із оповіщенням.
Це доопрацювання за гроші? Правильно я розумію?
[quote]
Бодяко Дмитро написав:
Додати звукове можна за 2год. Буде налаштування, в яку потрібно завантажити аудіофайл. Він програється разом із оповіщенням.
[/quote]
Це доопрацювання за гроші? Правильно я розумію?
може якісь доопрацювання що хочуть зробити клієнти які можуть підійти іншим клієнтам ставити на Спільну доопрацювання, тобто. можливість кілька клієнтам погодитися сплатити доопрацювання спільно, якщо її не робитимуть безкоштовно. Це думаю може мати ефект і поділити деякий функціонал на кілька чоловік це не самому його сплатити, тим більше що часто бачу як піднімаються теми які мене цікавлять по доопрацюванню наприклад
може якісь доопрацювання що хочуть зробити клієнти які можуть підійти іншим клієнтам ставити на Спільну доопрацювання, тобто. можливість кілька клієнтам погодитися сплатити доопрацювання спільно, якщо її не робитимуть безкоштовно. Це думаю може мати ефект і поділити деякий функціонал на кілька чоловік це не самому його сплатити, тим більше що часто бачу як піднімаються теми які мене цікавлять по доопрацюванню наприклад
Таровик Дмитро Миколайович Клієнт написав: може якісь доопрацювання що хочуть зробити клієнти які можуть підійти іншим клієнтам ставити на Спільну доопрацювання, тобто. можливість кілька клієнтам погодитися сплатити доопрацювання спільно, якщо її не робитимуть безкоштовно. Це думаю може мати ефект і поділити деякий функціонал на кілька чоловік це не самому його сплатити, тим більше що часто бачу як піднімаються теми які мене цікавлять по доопрацюванню наприклад
було б непогано – складчина так звана
[quote]
Таровик Дмитро Миколайович Клієнт написав:
[/quote]
було б непогано – складчина так звана
Доброго дня ми налагодили механізм прийняття подібних завдань з форуму і можемо запустити завдання в роботу. Якщо актуально вкажіть, на яку пошту надіслати рахунок.
Доброго дня ми налагодили механізм прийняття подібних завдань з форуму і можемо запустити завдання в роботу. Якщо актуально вкажіть, на яку пошту надіслати рахунок.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар