Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
добрий день
Не працює функціонал Таблиці продуктів процесу, заповнити поле значенням за замовчуванням http://joxi.ru/V2V7W5KH8nLReA, перевіряю на процесі дією з іншого процесу, вручну – значення не заповнюється, міняла на інше поле, на інший тип поля та нічого. Налаштування інтерфейсу можна змінювати, поки процес не робочий. Прохання перевірити
добрий день Не працює функціонал Таблиці продуктів процесу, заповнити поле значенням за замовчуванням http://joxi.ru/V2V7W5KH8nLReA, перевіряю на процесі дією з іншого процесу, вручну – значення не заповнюється, міняла на інше поле, на інший тип поля та нічого. Налаштування інтерфейсу можна змінювати, поки процес не робочий. Прохання перевірити
Заповнюється, якщо додати новий рядок і вставити продукт. Ця установка поширюється виключно на продукти таблицею. Ніяк не впливає на інші блоки та дії. Якщо вам необхідно, щоб при додаванні з блоку пошуку продуктів - там є налаштування, яка за це відповідає
Заповнюється, якщо додати новий рядок і вставити продукт. Ця установка поширюється виключно на продукти таблицею. Ніяк не впливає на інші блоки та дії. Якщо вам необхідно, щоб при додаванні з блоку пошуку продуктів - там є налаштування, яка за це відповідає
мені потрібно, щоб при додаванні будь-яким способом записалося значення. Варіанти додавання прямо в таблиці, через блок пошук, через дію Додати продукти в процес з іншого процесу (процес може створюватися цією дією, а може додавати товари до існуючого процесу Підкажіть, як можна заповнити значення всім товарам, добаленим будь-яким із зазначених способів? Налаштувала через процедуру за будь-якої зміни процесу, але коли товари додаються дією в існуючий процес - процедура не відпрацьовує
мені потрібно, щоб при додаванні будь-яким способом записалося значення.
Варіанти додавання прямо в таблиці, через блок пошук, через дію Додати продукти в процес з іншого процесу (процес може створюватися цією дією, а може додавати товари до існуючого процесу
Підкажіть, як можна заповнити значення всім товарам, добаленим будь-яким із зазначених способів? Налаштувала через процедуру за будь-якої зміни процесу, але коли товари додаються дією в існуючий процес - процедура не відпрацьовує
Ви можете скористатися налаштуванням додаткового поля продукту процесу і автоматично заповнювати значення або з фільтра продукту або з додаткового поля продукту. При додаванні товару в процес значення буде записано в дополі
Ви можете скористатися налаштуванням додаткового поля продукту процесу і автоматично заповнювати значення або з фільтра продукту або з додаткового поля продукту. При додаванні товару в процес значення буде записано в дополі
справа в тому, що в фільтри я не можу додати це поле, так як це склад а фільтри ми вивантажуємо на Розетку, а заповнити за замовчуванням з додаткового поля продукту - теж не підходить, тому що в одного товару з різних процесів буде різне значення поля Опишу все завдання Є процес в якому зі списку галочками вибирають товари і клацають на процедуру, там дією Додати продукти в процес - ці вибрані товари розподіляються по різних процесах по заповненості додаткового поля продукту процесу. У кожного з цих процесів свій склад відвантаження, і при додаванні товарів у процес їм потрібно призначати склад і відразу резервувати товар на вказаному складі, але призначити його вдається тільки товарам доданим при створенні процесу, але якщо товари додаються до вже створеного процесу склад не призначається ( процедура не відпрацьовує, значення в таблиці не призначається), пробувала налаштування сподівалася запустити процедури, але ні. Підкажіть, чи є варіанти рішення?
справа в тому, що в фільтри я не можу додати це поле, так як це склад а фільтри ми вивантажуємо на Розетку, а заповнити за замовчуванням з додаткового поля продукту - теж не підходить, тому що в одного товару з різних процесів буде різне значення поля
Опишу все завдання
Є процес в якому зі списку галочками вибирають товари і клацають на процедуру, там дією Додати продукти в процес - ці вибрані товари розподіляються по різних процесах по заповненості додаткового поля продукту процесу. У кожного з цих процесів свій склад відвантаження, і при додаванні товарів у процес їм потрібно призначати склад і відразу резервувати товар на вказаному складі, але призначити його вдається тільки товарам доданим при створенні процесу, але якщо товари додаються до вже створеного процесу склад не призначається ( процедура не відпрацьовує, значення в таблиці не призначається), пробувала налаштування [file]10640[/file] сподівалася запустити процедури, але ні.
Підкажіть, чи є варіанти рішення?
Шатохіна Ірина написав: справа в тому, що в фільтри я не можу додати це поле, так як це склад а фільтри ми вивантажуємо на Розетку, а заповнити за замовчуванням з додаткового поля продукту - теж не підходить, тому що в одного товару з різних процесів буде різне значення поля Опишу все завдання Є процес в якому зі списку галочками вибирають товари і клацають на процедуру, там дією Додати продукти в процес - ці вибрані товари розподіляються по різних процесах по заповненості додаткового поля продукту процесу. У кожного з цих процесів свій склад відвантаження, і при додаванні товарів у процес їм потрібно призначати склад і відразу резервувати товар на вказаному складі, але призначити його вдається тільки товарам доданим при створенні процесу, але якщо товари додаються до вже створеного процесу склад не призначається ( процедура не відпрацьовує, значення в таблиці не призначається), пробувала налаштування сподівалася запустити процедури, але ні. Підкажіть, чи є варіанти рішення?
Варіантів купа, але умови (ТЗ так би мовити) не конкретні, ось пара способів: 1) Якщо в процесі, куди ви передає товари, склад для всіх товарів тільки 1, то: - Запоняєте в процесі (в який копіюються товари) склад в додатковому полі процесі - Ставіть дію "Проставити склад для продуктів на підставі додаткового поля процесу" і в ньому вибираєте, звідки брати склад - якщо не помиляюся, то при передачі продуктів процедури запускаються в знайденому процесі 2) У процесі (куди передаються товари) налаштовуєте дію "Резервувати вміст процесу на складі", ставите потрібні склад, ставите резерв тільки на обраному складі, ставите запуск разів у N хвилин (вкажете скільки потрібно) і буде резервувати всі товари на обраному складі, якщо він є
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
справа в тому, що в фільтри я не можу додати це поле, так як це склад а фільтри ми вивантажуємо на Розетку, а заповнити за замовчуванням з додаткового поля продукту - теж не підходить, тому що в одного товару з різних процесів буде різне значення поля
Опишу все завдання
Є процес в якому зі списку галочками вибирають товари і клацають на процедуру, там дією Додати продукти в процес - ці вибрані товари розподіляються по різних процесах по заповненості додаткового поля продукту процесу. У кожного з цих процесів свій склад відвантаження, і при додаванні товарів у процес їм потрібно призначати склад і відразу резервувати товар на вказаному складі, але призначити його вдається тільки товарам доданим при створенні процесу, але якщо товари додаються до вже створеного процесу склад не призначається ( процедура не відпрацьовує, значення в таблиці не призначається), пробувала налаштування [file]10640[/file] сподівалася запустити процедури, але ні.
Підкажіть, чи є варіанти рішення?
[/quote]
Варіантів купа, але умови (ТЗ так би мовити) не конкретні, ось пара способів:
1) Якщо в процесі, куди ви передає товари, склад для всіх товарів тільки 1, то:
- Запоняєте в процесі (в який копіюються товари) склад в додатковому полі процесі
- Ставіть дію "Проставити склад для продуктів на підставі додаткового поля процесу" і в ньому вибираєте, звідки брати склад
- якщо не помиляюся, то при передачі продуктів процедури запускаються в знайденому процесі
2) У процесі (куди передаються товари) налаштовуєте дію "Резервувати вміст процесу на складі", ставите потрібні склад, ставите резерв тільки на обраному складі, ставите запуск разів у N хвилин (вкажете скільки потрібно) і буде резервувати всі товари на обраному складі, якщо він є
Суханицький Андрій Інтегратор Integrator CRM написав: Варіантів купа, але умови (ТЗ так би мовити) не конкретні, ось пара способів: 1) Якщо в процесі, куди ви передає товари, склад для всіх товарів тільки 1, то: - Запоняєте в процесі (в який копіюються товари) склад в додатковому полі процесі - Ставіть дію "Проставити склад для продуктів на підставі додаткового поля процесу" і в ньому вибираєте, звідки брати склад - якщо не помиляюся, то при передачі продуктів процедури запускаються в знайденому процесі
процедури не відпрацьовують при додаванні до існуючого процесу, як писала вище. Або для цього потрібно щось увімкнути додатково.
Суханицький Андрій Інтегратор Integrator CRM написав: 2) У процесі (куди передаються товари) налаштовуєте дію "Резервувати вміст процесу на складі", ставите потрібні склад, ставите резерв тільки на обраному складі, ставите запуск разів у N хвилин (вкажете скільки потрібно) і буде резервувати всі товари на обраному складі, якщо він є
процес створюється з призначеним не коректним складом (склад призначений з батька передається в підпроцес), наприклад зі складом 1, тому дія резервування навіть з обраним у дії Склад 2 - резервує товари на складі 1, зазначеному у продуктів у процесі, тому що у нього пріоритет
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Integrator CRM написав:
Варіантів купа, але умови (ТЗ так би мовити) не конкретні, ось пара способів:
1) Якщо в процесі, куди ви передає товари, склад для всіх товарів тільки 1, то:
- Запоняєте в процесі (в який копіюються товари) склад в додатковому полі процесі
- Ставіть дію "Проставити склад для продуктів на підставі додаткового поля процесу" і в ньому вибираєте, звідки брати склад
- якщо не помиляюся, то при передачі продуктів процедури запускаються в знайденому процесі
[/quote]
процедури не відпрацьовують при додаванні до існуючого процесу, як писала вище. Або для цього потрібно щось увімкнути додатково.
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Integrator CRM написав:
2) У процесі (куди передаються товари) налаштовуєте дію "Резервувати вміст процесу на складі", ставите потрібні склад, ставите резерв тільки на обраному складі, ставите запуск разів у N хвилин (вкажете скільки потрібно) і буде резервувати всі товари на обраному складі, якщо він є
[/quote]
процес створюється з призначеним не коректним складом (склад призначений з батька передається в підпроцес), наприклад зі складом 1, тому дія резервування навіть з обраним у дії Склад 2 - резервує товари на складі 1, зазначеному у продуктів у процесі, тому що у нього пріоритет
Шатохіна Ірина написав: процес створюється з призначеним не коректним складом (склад призначений з батька передається в підпроцес), наприклад зі складом 1, тому дія резервування навіть з обраним у дії Склад 2 - резервує товари на складі 1, зазначеному у продуктів у процесі, тому що у нього пріоритет
Ось тут не ясно, що має передатися з процесу і їдк зарезервуватися?
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
Ось тут не ясно, що має передатися з процесу і їдк зарезервуватися?
у процесі 1 призначено склад всіх товарів = склад 1, вибираємо ряд позицій і передаємо їх дією ньому зарезервуватися. Важливо, що процес створюється якщо його ще немає, але частіше товари передаватимуться у вже створений процес (тобто один консолідований процес 2, який додаються товари з різних процесів 1) Налаштовано: 1. дії призначення складу та резервування на стартовому етапі = не підходить оскільки не відпрацьовує призначення складу на товарах, які додаються не в момент створення 2. процедура при будь-якій зміні процесу з діями призначення складу та резервування = не підходить з тієї ж причини, додавання товарів до вже створеного процесу не запускає процедуру 3. налаштування таблиці продуктів Заповнити значенням за замовчуванням =не підходить, оскільки працює тільки на товари додані до процесу вручну в таблиці 4. налаштування таблиці продуктів Відразу зберігати продукт, при додаванні рядка із заповненими полями за замовчуванням , сподівалася може запустити процедуру = не спрацювало 5. повний милиця, при натисканні на процедуру в процесі 1 в процес 2 передавати коментар, а в процесі 2 процедуру призначення складу запускати при додаванні коменту, але процес 2 не є підпроцесом для Процесу 1 (вони не пов'язані нічим) - тому передати комент не можу Що я пропустила, які є варіанти? Може є якесь налаштування, яке запускає процедури при додаванні товарів до існуючого процесу?
у процесі 1 призначено склад всіх товарів = склад 1, вибираємо ряд позицій і передаємо їх дією ньому зарезервуватися. Важливо, що процес створюється якщо його ще немає, але частіше товари передаватимуться у вже створений процес (тобто один консолідований процес 2, який додаються товари з різних процесів 1)
Налаштовано:
1. дії призначення складу та резервування на стартовому етапі = не підходить оскільки не відпрацьовує призначення складу на товарах, які додаються не в момент створення
2. процедура при будь-якій зміні процесу з діями призначення складу та резервування = не підходить з тієї ж причини, додавання товарів до вже створеного процесу не запускає процедуру
3. налаштування таблиці продуктів Заповнити значенням за замовчуванням [file]10781[/file] =не підходить, оскільки працює тільки на товари додані до процесу вручну в таблиці
4. налаштування таблиці продуктів Відразу зберігати продукт, при додаванні рядка із заповненими полями за замовчуванням [file]10782[/file] , сподівалася може запустити процедуру = не спрацювало
5. повний милиця, при натисканні на процедуру в процесі 1 в процес 2 передавати коментар, а в процесі 2 процедуру призначення складу запускати при додаванні коменту, але процес 2 не є підпроцесом для Процесу 1 (вони не пов'язані нічим) - тому передати комент не можу
Що я пропустила, які є варіанти? Може є якесь налаштування, яке запускає процедури при додаванні товарів до існуючого процесу?
Я підозрюю, що передає в процес ви товари за умовою, відповідно: 1) Налаштовуєте: - створюєте додаткове поле для того, щоб в нього вказати ID складу - встановлюйте дію, де якщо виконується умова - то Склад 2, не виконується - Склад 1, або навпаки
- Копіюєте з додаткового поля код складу до складу продукту, потім Резервуєте товари на складах 2) У дії передачі продуктів ставте налаштування + ваші умови Це спрацює, якщо склади у Вас будуть жорстко для Процесу 1 = Склад 1, для Процесу 2 = Склад 2. Якщо склади змінюватимуться, можна використовувати довідник. А якщо й у другому процесі змінюються, тоді треба ще трохи подумати
Я підозрюю, що передає в процес ви товари за умовою, відповідно:
1) Налаштовуєте:
- створюєте додаткове поле для того, щоб в нього вказати ID складу
- встановлюйте дію, де якщо виконується умова - то Склад 2, не виконується - Склад 1, або навпаки
[file]10787[/file]
- Копіюєте з додаткового поля код складу до складу продукту, потім Резервуєте товари на складах [file]10788[/file]
2) У дії передачі продуктів ставте налаштування [file]10789[/file] + ваші умови
Це спрацює, якщо склади у Вас будуть жорстко для Процесу 1 = Склад 1, для Процесу 2 = Склад 2.
Якщо склади змінюватимуться, можна використовувати довідник. А якщо й у другому процесі змінюються, тоді треба ще трохи подумати
Андрію, по-моєму прямо описали так як налаштовано і в мене ось визначення складу по кожному товару в додатковому полі продукту процесу (за фактом склад один для всіх - тому для всіх ід 6) ось призначення складу та й надалі резервування тільки на обраному складі
Суханицький Андрій Інтегратор Integrator CRM написав: 2) У дії передачі продуктів ставте налаштування + ваші умови
а ось тут проблема. У дії передачі товарів так і налаштовано , але дія копіювати поля продукту процесу (тобто реальне призначення складу) - за доданими товарами не відпрацьовує((( Виходить додаткове поле продукту процесу призначає склад id 6, але при цьому поки не збережу за доданими товарами склад не змінюється (
Андрію, по-моєму прямо описали так як налаштовано і в мене
ось [file]10790[/file] визначення складу по кожному товару в додатковому полі продукту процесу (за фактом склад один для всіх - тому для всіх ід 6)
ось призначення складу [file]10791[/file] та й надалі резервування тільки на обраному складі
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Integrator CRM написав:
2) У дії передачі продуктів ставте налаштування + ваші умови
[/quote]
а ось тут проблема. У дії передачі товарів так і налаштовано [file]10792[/file] , але дія копіювати поля продукту процесу (тобто реальне призначення складу) - за доданими товарами не відпрацьовує((( Виходить додаткове поле продукту процесу призначає склад id 6, але при цьому поки не збережу за доданими товарами склад не змінюється (
Шатохіна Ірина написав: Андрію, по-моєму прямо описали так як налаштовано і в мене ось визначення складу по кожному товару в додатковому полі продукту процесу (за фактом склад один для всіх - тому для всіх ід 6) ось призначення складу та й надалі резервування тільки на обраному складі
Ні, зовсім негаразд. Резервуєте товар у тому процесі, з якого передаєте товар і переносите резерви, я це показав на скріншотах.
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
ось визначення складу по кожному товару в додатковому полі продукту процесу (за фактом склад один для всіх - тому для всіх ід 6)
ось призначення складу та й надалі резервування тільки на обраному складі
[/quote]
Ні, зовсім негаразд. Резервуєте товар у тому процесі, з якого передаєте товар і переносите резерви, я це показав на скріншотах.
Суханицький Андрій Інтегратор Integrator CRM написав:
Шатохіна Ірина написав: Андрію, по-моєму прямо описали так як налаштовано і в мене ось визначення складу по кожному товару в додатковому полі продукту процесу (за фактом склад один для всіх - тому для всіх ід 6) ось призначення складу та й надалі резервування тільки на обраному складі
Міняти склад товарів у першому процесі не можна, а вищезазначеними діями я затру їм склад
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Integrator CRM написав:
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
ось визначення складу по кожному товару в додатковому полі продукту процесу (за фактом склад один для всіх - тому для всіх ід 6)
ось призначення складу та й надалі резервування тільки на обраному складі
[/quote]
[/quote]
Міняти склад товарів у першому процесі не можна, а вищезазначеними діями я затру їм склад
Шатохіна Ірина написав: Міняти склад товарів у першому процесі не можна, а вищезазначеними діями я затру їм склад
Ви ставитимете склад, який підходить під умови, а якщо не підходить, то записувати інший
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
Ви ставитимете склад, який підходить під умови, а якщо не підходить, то записувати інший
Андрію, дякую за ідею, Ваші налаштування повністю використовувати не можу, тому що з процесу 1 в процес 2 потрібно передавати не тільки зарезервовані позиції, а всі обрані (їх може бути більше ніж наявність на складі). Але у Вашому варіанті процес 2 йде коректний склад товару, а резервувати можу вже в процесі 2 з періодичністю. Дякую, закриваю завдання
Андрію, дякую за ідею, Ваші налаштування повністю використовувати не можу, тому що з процесу 1 в процес 2 потрібно передавати не тільки зарезервовані позиції, а всі обрані (їх може бути більше ніж наявність на складі). Але у Вашому варіанті процес 2 йде коректний склад товару, а резервувати можу вже в процесі 2 з періодичністю. Дякую, закриваю завдання
Я Вам просто приклад написав, а переносити резерви це додатково, навіть якщо не всі зарезервовані, то просто перенесе резерви, а передавати лише зарезервовані – це в моєму випадку так налаштовано, а у Вас за умовами, тому тут можна використовувати. Добре, що вийшло)
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
Я Вам просто приклад написав, а переносити резерви це додатково, навіть якщо не всі зарезервовані, то просто перенесе резерви, а передавати лише зарезервовані – це в моєму випадку так налаштовано, а у Вас за умовами, тому тут можна використовувати. Добре, що вийшло)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар