Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось завдання з відкритим табом
https://icoloronebox.crm-onebox.com/65/?tabid=4
Ось налаштування інтерфейсу цього тата, виведено Універсальний блок
https://icoloronebox.crm-onebox.com/app/workflowtype-09-obuchenie-i-treningi/workflowstatus/1025/interface/?tabid=4#done
Проблема в тому, що інтерфейс не відображається
Суслика не видно, але він є;)
Поправте пліз
[file]10292[/file]
[file]10293[/file]
Так умова відображення універсального блоку варто - відображати лише якщо клієнт у групі Куратори. У процесі клієнт взагалі не вказано, от і прихований блок
Так умова відображення універсального блоку варто - відображати лише якщо клієнт у групі Куратори. У процесі клієнт взагалі не вказано, от і прихований блок
[file]10298[/file]
Марія OneBox production Співробітник писав/ла: Так умова відображення універсального блоку варто - відображати лише якщо клієнт у групі Куратори. У процесі клієнт взагалі не вказано, от і прихований блок
мабуть, так мені на цей таб саме кураторів і треба вивести а виявляється, при накладенні умови на відображення тільки цієї групи такого зробити не можна?
[quote]
Марія
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[file]10298[/file]
[/quote]
мабуть, так мені на цей таб саме кураторів і треба вивести
а виявляється, при накладенні умови на відображення тільки цієї групи такого зробити не можна?
Марія OneBox production Співробітник писав/ла: Поставиш у процесі клієнта, який буде в групі куратори і бачитимеш цей універсальний блок
так це налаштування до контакту клієнта відноситься не додивився я цього а є така, щоб я міг додавати/відображати лише контакти групи, яку вибрав чи це потрібно доопрацювати? Маша, оціни пліз
[quote]
Марія
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Поставиш у процесі клієнта, який буде в групі куратори і бачитимеш цей універсальний блок
[/quote]
так це налаштування до контакту клієнта відноситься
не додивився я цього
а є така, щоб я міг додавати/відображати лише контакти групи, яку вибрав
чи це потрібно доопрацювати?
Маша, оціни пліз
У вас додаткове поле, яке виводиться в універсальному блоці, вже має налаштування що б підказувало тільки з групи контактів Куратори. У цій групі відсутні контакти у зв'язку з чим у даному полі немає результатів пошуку в даному полі Все вже налаштовано для цього поля, залишилося тільки додати до цієї групи контактів, щоб відобразився список контактів
[quote]
[/quote]
У вас додаткове поле, яке виводиться в універсальному блоці, вже має налаштування що б підказувало тільки з групи контактів Куратори. У цій групі відсутні контакти у зв'язку з чим у даному полі немає результатів пошуку в даному полі
Все вже налаштовано для цього поля, залишилося тільки додати до цієї групи контактів, щоб відобразився список контактів
У вас додаткове поле, яке виводиться в універсальному блоці, вже має налаштування що б підказувало тільки з групи контактів Куратори. У цій групі відсутні контакти у зв'язку з чим у даному полі немає результатів пошуку в даному полі Все вже налаштовано для цього поля, залишилося тільки додати до цієї групи контактів, щоб відобразився список контактів
це я зрозумів тому що так і зробив, щоб викрутитись Дякую
[quote]
Марія
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[quote]
[/quote]
У вас додаткове поле, яке виводиться в універсальному блоці, вже має налаштування що б підказувало тільки з групи контактів Куратори. У цій групі відсутні контакти у зв'язку з чим у даному полі немає результатів пошуку в даному полі
Все вже налаштовано для цього поля, залишилося тільки додати до цієї групи контактів, щоб відобразився список контактів
[/quote]
це я зрозумів
тому що так і зробив, щоб викрутитись
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар