Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Знайшов на вашому ютубі відео про те, як налаштовувати форму додавання замовлення.
https://youtu.be/tNNdQ76mCPI?t=440
Там можна вибирати товари, клієнта, знижку тощо. (Перший скріншот)
Я намагався зробити те саме в новому боксі, але зіткнувся з тим, що дуже незручно додавати товари. Кошик знаходиться внизу і не налаштовується, і в цілому виглядає все не інформативно і сумбурно (Другий скріншот).
Як налаштувати блок "Додати продукт"? Може, просто я не знайшов ці налаштування, підкажіть, будь ласка.
Дякую!
[file]9259[/file]
[file]9260[/file]
Добрий день. Знайшов на вашому ютубі відео про те, як налаштовувати форму додавання замовлення. https://youtu.be/tNNdQ76mCPI?t=440 Там можна вибирати товари, клієнта, знижку тощо. (Перший скріншот) Я намагався зробити те саме в новому боксі, але зіткнувся з тим, що дуже незручно додавати товари. Кошик знаходиться внизу і не налаштовується, і в цілому виглядає все не інформативно і сумбурно (Другий скріншот). Як налаштувати блок "Додати продукт"? Може, просто я не знайшов ці налаштування, підкажіть, будь ласка. Дякую!
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Уточніть розгорнуто які саме незручності у вас виникають при використанні даного блоку? Можливо, частина з ваших додатків ми візьмемо на поліпшення.
Та загалом, чому не можна редагувати блок "Додати продукт"? Кошик хотілося б кудись перемістити як на вашому відео – праворуч. Ну чи можливо спробувати інші варіанти. Хотілося б редагувати саму таблицю "Продукт/Артикул/Бренд/Вага/Ціна", я б хотів мати можливість туди додавати інші показники, так як при оформленні замовлення мені важливо знати яку кількість товару знаходиться в ящику/упаковці та термін придатності. Цю інформацію я можу додати в бокс, а при оформленні замовлення її доведеться шукати будь-де. Можливо це якось налаштовується, але я просто не знаю як? Підкажіть?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Уточніть розгорнуто які саме незручності у вас виникають при використанні даного блоку?
Можливо, частина з ваших додатків ми візьмемо на поліпшення.
[/quote]
Та загалом, чому не можна редагувати блок "Додати продукт"?
Кошик хотілося б кудись перемістити як на вашому відео – праворуч. Ну чи можливо спробувати інші варіанти.
Хотілося б редагувати саму таблицю "Продукт/Артикул/Бренд/Вага/Ціна", я б хотів мати можливість туди додавати інші показники, так як при оформленні замовлення мені важливо знати яку кількість товару знаходиться в ящику/упаковці та термін придатності. Цю інформацію я можу додати в бокс, а при оформленні замовлення її доведеться шукати будь-де.
Можливо це якось налаштовується, але я просто не знаю як? Підкажіть?
OXID написав: Та загалом, чому не можна редагувати блок "Додати продукт"?
тому що на даний момент у цьому не було жодної цінності – мало хто використовує даний блок для додавання товару – всі створювали замовлення, після чого "набивали" його позиціями
OXID написав: Кошик хотілося б кудись перемістити як на вашому відео – праворуч. Ну чи можливо спробувати інші варіанти.
кошик буде рівно там, де блок доданий до розмітки
OXID написав: Хотілося б редагувати саму таблицю "Продукт/Артикул/Бренд/Вага/Ціна", я б хотів мати можливість туди додавати інші показники, так як при оформленні замовлення мені важливо знати яку кількість товару знаходиться в ящику/упаковці та термін придатності. Цю інформацію я можу додати в бокс, а при оформленні замовлення її доведеться шукати будь-де.
скажімо так - цими полями мало хто користується але ми можемо оцінити доопрацювання - в даний блок налаштування, куди дати виведення деяких полів продукту, які вам потрібні
[quote]
OXID написав:
Та загалом, чому не можна редагувати блок "Додати продукт"?
[/quote]
тому що на даний момент у цьому не було жодної цінності – мало хто використовує даний блок для додавання товару – всі створювали замовлення, після чого "набивали" його позиціями
[quote]
OXID написав:
Кошик хотілося б кудись перемістити як на вашому відео – праворуч. Ну чи можливо спробувати інші варіанти.
[/quote]
кошик буде рівно там, де блок доданий до розмітки
[quote]
OXID написав:
Хотілося б редагувати саму таблицю "Продукт/Артикул/Бренд/Вага/Ціна", я б хотів мати можливість туди додавати інші показники, так як при оформленні замовлення мені важливо знати яку кількість товару знаходиться в ящику/упаковці та термін придатності. Цю інформацію я можу додати в бокс, а при оформленні замовлення її доведеться шукати будь-де.
[/quote]
скажімо так - цими полями мало хто користується
але ми можемо оцінити доопрацювання - в даний блок налаштування, куди дати виведення деяких полів продукту, які вам потрібні
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар