Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
UPD: виявляється поставили дію "Припинити виконання наступних дій при виконанні умов" на автоматичне створення ТТН, після її спрацювання вмер хвилинний крон. 07.03 15:36
UPD: виявляється поставили дію "Припинити виконання наступних дій при виконанні умов" на автоматичне створення ТТН, після її спрацювання вмер хвилинний крон. 07.03 15:36
Ще актуально: чому через цю дію "Припинити виконання наступних дій при виконанні умов" (по рекомендації з цієї теми:https://1b.app/ua/forum/integrations-with-delivery-services/16305-doopratsyuvannya-dii-avtomatichno-stvoriti-ttn/) лягає крон і як це виправити?
Доброго дня. Крон працює згідно розкладу. Детальна інформація про крон тут /app/system-statistic/ посилання "Детальна інформація" Видно, що довно рацює дія 405.8609 с box-auto-action-export-order-to-google-spreadsheet
Доброго дня.
Крон працює згідно розкладу.
Детальна інформація про крон тут /app/system-statistic/
посилання "Детальна інформація"
Видно, що довно рацює дія 405.8609 с box-auto-action-export-order-to-google-spreadsheet
Тасун Сергей Владимирович OneBox production писал/а: Доброго дня. Крон працює згідно розкладу. Детальна інформація про крон тут /app/system-statistic/ посилання "Детальна інформація" Видно, що довно рацює дія 405.8609 с box-auto-action-export-order-to-google-spreadsheet
Це зрозуміло, тема вчорашня. По логам admin/logs/showall/ajax/?file=stop-cron-2023-03-07.log за час 20:31 видно що він перезапустився через 5 годин (хоча не впевнений, чи я правильно розумію даний лог). Я просто не зробив, на жаль, скрін де Date last finish 07.03 15:36 і такою залишалась на протязі дня для хвилинного крону.
[quote]
Тасун Сергей Владимирович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
Крон працює згідно розкладу.
Детальна інформація про крон тут /app/system-statistic/
посилання "Детальна інформація"
Видно, що довно рацює дія 405.8609 с box-auto-action-export-order-to-google-spreadsheet
[/quote]
Це зрозуміло, тема вчорашня. По логам admin/logs/showall/ajax/?file=stop-cron-2023-03-07.log за час 20:31 видно що він перезапустився через 5 годин (хоча не впевнений, чи я правильно розумію даний лог). Я просто не зробив, на жаль, скрін де Date last finish 07.03 15:36 і такою залишалась на протязі дня для хвилинного крону.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар