Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
як додавати змінні додаткові поля?
наприклад у мене є ПІБ у самомугорі,
а в самомунизу я хочу створити блок для НОВОЇ пошти
Одержувач, телефон тощо для цього потрібно додаткове поле, в яке хочу вставити змінну з довідника, як зробити?
[file]16434[/file]
як додавати змінні додаткові поля? наприклад у мене є ПІБ у самомугорі, а в самомунизу я хочу створити блок для НОВОЇ пошти Одержувач, телефон тощо для цього потрібно додаткове поле, в яке хочу вставити змінну з довідника, як зробити?
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: Поясніть докладніше, будь ласка. Поки що не до кінця зрозуміло, що треба зробити.
Наприклад: --блок 1 Клієнт--- ПІБ Іванов Іван Номер 0675848458 --Блок Продукт -- Продукт -Блок відправки Нової пошти-- ПІБ одержувача = ПІБ Блок 1 Телефон одержувача = Телефон Блок 1 Місто Відділення Кнопка "Створити ТТН" При натисканні створити ТТН або перехід на слід етап - брати ПІБ та ТЕЛЕФОН з Блок відправки Нової пошти АЛЕ Якщо клієнт Іванов Іван а одержувач Іванова Марія, як це зробити? щоб Менеджер у блоці Нової Пошти вказав отримувача Марію, і це збереглося, і під час відправлення створилося ТТН на Марію, а не на Івана?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
Поясніть докладніше, будь ласка. Поки що не до кінця зрозуміло, що треба зробити.
[/quote]
Наприклад:
--блок 1 Клієнт---
ПІБ Іванов Іван
Номер 0675848458
--Блок Продукт --
Продукт
-Блок відправки Нової пошти--
ПІБ одержувача = ПІБ Блок 1
Телефон одержувача = Телефон Блок 1
Місто
Відділення
Кнопка "Створити ТТН"
При натисканні створити ТТН або перехід на слід етап - брати ПІБ та ТЕЛЕФОН з Блок відправки Нової пошти
АЛЕ
Якщо клієнт Іванов Іван а одержувач Іванова Марія, як це зробити? щоб Менеджер у блоці Нової Пошти вказав отримувача Марію, і це збереглося, і під час відправлення створилося ТТН на Марію, а не на Івана?
По-моєму, на це питання я відповів тут https://1b.app/ru/forum/logistics-and-delivery-services/14455-fio-s-kartochki-za... Місто та відділення береться з поля Адреса клієнта. Ви можете додати універсальні блоки для клієнта та для одержувача, а для продуктів у будь-якому випадку блок продуктів (таблицею чи списком). А для створення ТТН потрібно налаштувати процедуру або створювати під час переходу в статус, для цього використовується дія "Автоматично створити ТТН"
По-моєму, на це питання я відповів тут https://1b.app/ru/forum/logistics-and-delivery-services/14455-fio-s-kartochki-zakaza/
Місто та відділення береться з поля Адреса клієнта. Ви можете додати універсальні блоки для клієнта та для одержувача, а для продуктів у будь-якому випадку блок продуктів (таблицею чи списком).
А для створення ТТН потрібно налаштувати процедуру або створювати під час переходу в статус, для цього використовується дія "Автоматично створити ТТН"
[file]16458[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар