1b.app
Скопійоване посилання -

Питання та відповіді за додатком «»

Категорії
Категорія
2 відповіді
18.05.2023, 13:18
Як зробити копію замовлення
Доброго дня. Підкажіть будь ласка я скопіювати замовлення зі всіма даними, бо знайти не можу. Дякую
6 відповідей
18.05.2023, 11:32
Оцінка доробки функціоналу форми для малювання
Привіт розробникам. Прошу оцінити доробку функціоналу. Необхідний функціонал: В бізнес-процес потрібно добавити кнопку. Яка буде відкривати форму д...
За допомогою якої програми можна зробити прайс для оптових клієнтів для продажу свого товару?
За допомогою якої програми можна зробити прайс для оптових клієнтів для продажу свого товару?
Підкажіть будь-яку дію поле "ПІБ клієнта (order.order_clientname)" можна скопіювати в Додаткове поле?
Підкажіть будь-яку дію поле "ПІБ клієнта (order.order_clientname)" можна скопіювати в Додаткове поле? Або другий варіант як із батьківського процес...
2 відповіді
17.05.2023, 17:20
Дія: Відправити документ партнеру Network
Будь ласка, поясніть як працює ця дія, оскільки не зрозуміла її логіка. Як зробив: Є задача, яку синхронізував з боксом Клієнта, використовував ді...
5 відповідей
16.05.2023, 12:15
500 помилка доступу до сайту бокса
Вітаю, не можемо зранку зайти в СРМ бокс - https://admin.uatech.pro/cc/
1 відповідь
16.05.2023, 10:03
Зміна формату часу
Як змінити формат дати з американського (рік, місяць, день) на український (день, місяць, рік)?
7 відповідей
16.05.2023, 08:26
Не можу знайти шаблон листа для його редагування.
Не можу знайти шаблон листа для його редагування. У стандартному шаблоні для розсилки через e-mail листа немає
3 відповіді
Перестала працювати інтеграція з Розетка
Від вчора перестали імпортуватися замовлення з розетки у onebox. При чому сьогоднішнє нове замовлення імпортувалося. А 2 вчорашніх ні. Не зрозуміло...
4 відповіді
OneBox Insiders
Insiders - OneBox
Іменна ліцензія
15.05.2023, 14:47
Не вивантажувати товари із прихованих категорій на OpenCart
У дії "Вивантажити продукти/категорії/фільтри/характеристики в opencart (через БД)" Потрібно додати галочку "Не вивантажувати товари у прихованій к...