Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
ts.crm-onebox.com
Не можу змусити працювати метод api/storage-translocation/product/updatebalance/
post-запитом. Якщо всі параметри передавати в URL-рядку, то сервер нічого не повертає, а якщо все, крім авторизації, в тіло запхати, то пише, що дані некоректні. При цьому get відпрацьовує нормально
ts.crm-onebox.com Не можу змусити працювати метод api/storage-translocation/product/updatebalance/ post-запитом. Якщо всі параметри передавати в URL-рядку, то сервер нічого не повертає, а якщо все, крім авторизації, в тіло запхати, то пише, що дані некоректні. При цьому get відпрацьовує нормально
Добрий день. Скиньте будь ласка сервіс/утиліту/скрипт за допомогою якої ви виконуєте запит і сам запит з усіма даними на пошту d.bodyako@crm-onebox.com , я підкажу що ви робите неправильно.
Добрий день. Скиньте будь ласка сервіс/утиліту/скрипт за допомогою якої ви виконуєте запит і сам запит з усіма даними на пошту d.bodyako@crm-onebox.com , я підкажу що ви робите неправильно.
поправка: у логах побачив ваш логін та пароль для api, можете скидати сам запит просто у тему з XXX замість пароля (я заміню на потрібний для перевірки)
поправка: у логах побачив ваш логін та пароль для api, можете скидати сам запит просто у тему з XXX замість пароля (я заміню на потрібний для перевірки)
На скрині видно, що повертає, якщо передавати у тілі. Як конкретно передати параметри? Чи можете на прикладі показати? у тому ж Fiddler чи іншій утиліті? PS Це автор теми, просто нарешті вдалося верифікувати обліковий запис
На скрині видно, що повертає, якщо передавати у тілі.
Як конкретно передати параметри? Чи можете на прикладі показати? у тому ж Fiddler чи іншій утиліті?
PS Це автор теми, просто нарешті вдалося верифікувати обліковий запис
[file]4277[/file]
Treebeard the oldest of the Ents написав: видаліть із url параметри. Ви шлете і в get і в post те саме, а у вашому випадку повинен бути заповнений тільки post
У вас POST-запит відпрацьовує на цьому методі? Ви пробували?
[quote]
Treebeard
the oldest of the Ents написав:
[file]4257[/file] видаліть із url параметри. Ви шлете і в get і в post те саме, а у вашому випадку повинен бути заповнений тільки post
[/quote]
У вас POST-запит відпрацьовує на цьому методі?
Ви пробували?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар