Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю. Чи можна, використовуючи API v2, повноцінно інтегрувати телефонію, використовуючи ендпоінти по роботі з подіями? Маю на увазі те, що дзвінок має змінювати статус, тобто івент має оновлюватись. У API v1 можливо інтегрувати телефонію, але, судячи з усього, вона вже неактуальна.
Вітаю. Чи можна, використовуючи API v2, повноцінно інтегрувати телефонію, використовуючи ендпоінти по роботі з подіями? Маю на увазі те, що дзвінок має змінювати статус, тобто івент має оновлюватись. У API v1 можливо інтегрувати телефонію, але, судячи з усього, вона вже неактуальна.
Добридень. У v2 роботу зі спливаючими вікнами ще не завезли, Ви можете використовувати v1 для цього. АПИ v1 цілком робоче та актуальне, його можна використовувати якщо немає аналогічних функцій у v2
Добридень. У v2 роботу зі спливаючими вікнами ще не завезли, Ви можете використовувати v1 для цього. АПИ v1 цілком робоче та актуальне, його можна використовувати якщо немає аналогічних функцій у v2
Просто при відправленні тестового запиту через Postman я отримую 404. Хоча роблю все у відповідності до доки. Авторизація по логіну та хеш паролю. Може справа в юрл? моя урл ovp.1b.app
Просто при відправленні тестового запиту через Postman я отримую 404. Хоча роблю все у відповідності до доки. Авторизація по логіну та хеш паролю. Може справа в юрл? моя урл ovp.1b.app
404 означає, що такої сторінки не існує. У Вашому випадку наскільки я бачу у Вас не варто додаток api, який необхідний для роботи з v1. Поставте його та спробуйте знову
404 означає, що такої сторінки не існує. У Вашому випадку наскільки я бачу у Вас не варто додаток api, який необхідний для роботи з v1. Поставте його та спробуйте знову
є 2 поняття 1. Активний дзвінок 2. Здійснений дзвінок Активний дзвінок це той що відбувається зараз, пушіть ви якраз його. Якщо користувач який дзвонить або якому дзвонять онлайн, у нього налаштовані спливаючі вікна, він у режимі work то у нього справа буде віконце з поточним вікном. Здійснений дзвінок ця подія, її показує у списку подій. Його у випадку з апі потрібно додавати окремим запитом щодо створення події.
є 2 поняття
1. Активний дзвінок
2. Здійснений дзвінок
Активний дзвінок це той що відбувається зараз, пушіть ви якраз його. Якщо користувач який дзвонить або якому дзвонять онлайн, у нього налаштовані спливаючі вікна, він у режимі work то у нього справа буде віконце з поточним вікном.
Здійснений дзвінок ця подія, її показує у списку подій. Його у випадку з апі потрібно додавати окремим запитом щодо створення події.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар