Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
добрий день
У документації до API є метод, за допомогою якого можна отримати контакт за номером телефону, він виглядає приблизно так:
http://myboxurl/api/contact-get/json/?login=LOGIN&password=PASSWORD&phone=0998877444
Підкажіть як я можу до цього запиту додати ще groupid щоб пошук контакту відбувався тільки в певній групі?
добрий день У документації до API є метод, за допомогою якого можна отримати контакт за номером телефону, він виглядає приблизно так: http://myboxurl/api/contact-get/json/?login=LOGIN&password=PASSWORD&phon... Підкажіть як я можу до цього запиту додати ще groupid щоб пошук контакту відбувався тільки в певній групі?
Добрий день. Сьогодні такої можливості немає, можна теоретично тільки отримати всіх користувачів групи і відкинути зайвих з неправильним номером телефону зі списку "вручну".
Добрий день. Сьогодні такої можливості немає, можна теоретично тільки отримати всіх користувачів групи і відкинути зайвих з неправильним номером телефону зі списку "вручну".
Підкажіть, чи можна зробити таке доопрацювання? Якщо так, то скільки годин оцінюється?
[quote]
[/quote]
Підкажіть, чи можна зробити таке доопрацювання? Якщо так, то скільки годин оцінюється?
anonymous hamster OneBox production написав: Можна зробити доопрацювання, займе 1ч. Буде окремий параметр для ID групи в рамках якої шукати користувача за номером телефону або щось подібне
Чи можна рахунок на оплату?
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
Можна зробити доопрацювання, займе 1ч. Буде окремий параметр для ID групи в рамках якої шукати користувача за номером телефону або щось подібне
[/quote]
Чи можна рахунок на оплату?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар