1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
27.07.2022, 16:06
не работает интеграция с почтой
пришло письмо на Парсер IMAP newdelhi.com.ua Mail Внимание! Интеграция вашего OneBox newdelhi.com.ua с почтовым ящиком zakaz@newdelhi.com.ua не р...
4 відповіді
27.07.2022, 12:15
Посилання для оновлення наявності та ціни товарів для Епіцентр
Добий день. Підкажіть, будь ласка, як можна згенерувати ссилку xlsx чи xml для маркетплейсу Епіцентр, щоб оновлювати наявність і ціни товарів? Яку ...
7 відповідей
27.07.2022, 11:32
Перестали перераховуватись ціни!
Добридень! http://box.agro-him.com.ua/ Доброго дня, підкажіть, будь ласка, що відбувається з перерахуванням цін? Сьогодні перестала працювати перео...
8 відповідей
27.07.2022, 11:32
Доробка: кілька полів р/р для компаній
Хлопці, потрібна ваша допомога та можливе доопрацювання. Ситуація наступна: зараз якщо Контакт має тип "Компанія", тоді в блоці інтерфейс...
1 відповідь
27.07.2022, 10:51
Вивантаження цін
Добридень! На Промі є можливість вказувати кілька цін на один товар, які змінюються в залежності від кількості товару. У боксі бачимо, що можна вив...
4 відповіді
ПІБ з картки замовлення
Здрастуйте, питання вже піднімалося але не знайшло відповіді реалізації у себе, як зробити клієнт Вася Іванов Але одержувач Марина Іванов 1) як зро...
3 відповіді
змінні додаткові поля?
як додавати змінні додаткові поля? наприклад у мене є ПІБ у самомугорі, а в самомунизу я хочу створити блок для НОВОЇ пошти Одержувач, телефон тощо...
4 відповіді
Статус ТТН нової пошти
1) Як у картці відобразити статус ТТН, наприклад "Очікує", "У дорозі", "Прибув"? 2) Зробити зміну статусу замовлення ...
Обновление картинок через импорт
Добрый день, подскажите по поводу обновления продуктов через импорт. Хочу обновить картинки (основную и дополнительные) из файла, подготовил файл в...
2 відповіді
26.07.2022, 17:41
Чи не коректне відображення таблиці в журналі
Ось тут http://crm.tryalia.com.ua/apps/storage/datasource/Datasource_Storage_Motionlog/s... (рис 1) Пункту "Продукти" немає (рис 2...