1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
Додати на замовлення галочку можливість вибір клієнт чи організація клієнта
Додати на замовлення можливість вибору клієнта чи організації клієнта. Це важливо при створенні замовлень на юридичну особу. Бо контрагент може бра...
16 відповідей
05.08.2020, 12:15
Засор у стрічці коментарів
➡ СИТУАЦІЯ: Чекаємо на оплату від клієнта, також чекаємо надходження товару на замовлення. На етапі в дії "Резервувати вміст процесу на складі...
1 відповідь
22.07.2020, 11:15
Фінанси за датами
Було б зручно, якби можна було перейти з табличного подання фінансів на "Фінанси за датою". Так само як і з процесами http://prntscr.com/...
3 відповіді
16.07.2020, 09:43
Додати можливість адмінського коментування дій
Додати можливість написати коментар до дії на екрані додавання дій до етапу. Наприклад, у етапі 30 дій, адміну, щоб зрозуміти яку дію що робить пот...
2 відповіді
13.07.2020, 23:33
Оновити статуси Нової Пошти
Прошу оновити статус Нової Пошти. Бракує одного статусу https://i.imgur.com/MwD2Kt2.jpg
3 відповіді
13.07.2020, 20:47
Набуття статусів з боку Rozetka
Доброго дня! Прошу зробити "хвилинну автоматизацію" і на "етапи" для Rozetka, а саме: зміни статусів на стороні Rozetka. Дуже ч...
1 відповідь
11.07.2020, 18:22
Зробіть відображення заголовків із типом коментаря постійним!
⭐ Зараз, якщо у стрічці коментарів багато записів і смс або імейли знаходяться не на першій сторінці, то не показуються заголовки і не зрозуміло, ч...
3 відповіді
Додати інформацію про дату останнього оновлення СРМ біля назви її поточного складання
я наприклад не розумію мою поточну версію остання чи ні, коли вона була оновлена. У релізі багато оновлень, але не всі речі я бачу в себе в Боксі, ...
3 відповіді
Модуль інтергації з розеткою
зараз багато сервісів пропонують через них залити товари на Розетку, в СРМ теж є така можливість, але як це налаштувати точно я не розібрався, які ...
2 відповіді
ТзОВ Екомора
27.06.2020, 18:54
доопрацювати функціонал провести платіж
Потрібно якщо сума платежу береться з додаткового поля то платіж формувався на суму додаткового поля ігноруючи валюту процесу а бравши до уваги вал...