1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
13 відповідей
20.08.2020, 12:49
Створеного контакту немає у базі контактів, при цьому він може авторизовуватись
Створивши контакт. У списку контактів його немає. При пошуку контактах - не находити. У групі "Співробітники" його немає. Хоча я відмітив...
3 відповіді
Доробок по Telegram
Скільки годин програмування знадобиться щоб допрацювати Telegram Можливість запису розмови та збереження голосової комунікації, коли клієнт дзвонит...
14 відповідей
20.08.2020, 11:31
Підрахунок підсумкової вартості замовлення
При підрахунку підсумкової вартості замовлення ван бокс не підтягує суму із додаткового поля "вартість доставки". Вважає лише суму внесен...
2 відповіді
20.08.2020, 10:32
Фільтр Мої процеси
Як виставити у фільтрі (меню "мої процеси") за промовчанням відображення інформації на "Всі відповідальні"? Зараз ван бокс філь...
7 відповідей
20.08.2020, 10:12
Як закріпити "відповідального" під час обробки замовлення.
При обробці замовлення я виставляю в полі "відповідальний" необхідного співробітника. https://prnt.sc/u2nrsk Але при переході на слід кро...
9 відповідей
19.08.2020, 16:47
Тариф-3 як входити різним співробітникам
входимо в систему під обліком директора ,для співробітників створені логіни та паролі не зрозуміло як увійти з іншого комп'ютера під обліком сп...
7 відповідей
19.08.2020, 16:37
Одиниці виміру
При оприбуткуванні товару потрібно виставити в налаштуваннях вагу товару 1,5 кг. Ван бокс видає помилку. Має бути тільки ціле число. Через точку чи...
6 відповідей
19.08.2020, 16:21
Неможливо залогінитися/зареєструватися на даному форумі
Не вдається залогінитись/зареєструватися на даному форумі, під своєю поштою, вказаною в робочому обліку ван боксу. Довелося зареєструвати нову пошт...
2 відповіді
19.08.2020, 15:13
Як вказати кілька АЛЬФАІМЕН для відправки СМС?
Підключили смс флай, а там можна вказати лише одне альфаімя https://prnt.sc/u279og А у нас їх 4 шт. Чи є можливість підключити більше 4х?
2 відповіді
Неможливо увійти в систему
Помилка: Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/www/crminfosaverpro/web1/web/packages/Engine/../PackageLoader/inclu...