1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
12 відповідей
23.05.2023, 15:01
Як заповнити поле залежно від іншого?
Як зробити щоб в залежності від поля "Юр. Особа (order.order_contractorid)" яке вже заповнене - заповнювалося додаткове поле значенням з довідника....
3 відповіді
OneBox Insiders
Insiders - OneBox
Іменна ліцензія
23.05.2023, 11:51
Автоматична генерація пароля під час активації особистого кабінету клієнту
Тут https://univer.1b.app/client/registration/ При реєстрації та активації облікового запису на пошту йде лист з активацією та логіном, паролем та ...
6 відповідей
Тарифікація
При тестуванні та навчанні в системі я завантажував прайси постачальників, так як є багато моментів які потрібно виправити або підлаштувати під себ...
1 відповідь
23.05.2023, 10:33
Дія перевірити наявність дзвінка клієнту
Підскажіть як працювати зі статусами дзвінка клієнту. Хотів зробити перевірку чи намагався дозвонитись менеджер клієнту і якщо так намагався але кл...
7 відповідей
Іменна ліцензія
22.05.2023, 18:00
Сортування за замовчуванням
у блоці продуктів процесу таблицею потрібне сортування за стандартним полем "дата додавання продукту в систему"
3 відповіді
Іменна ліцензія
22.05.2023, 17:55
Як додати скрипт GTM у head контактних форм?
чому при додаванні скрипта GTM у head форми видає помилку? Як додати скрипт GTM у head контактних форм? https://elvatech.1b.app/form/0/32/
1 відповідь
Загальний чат
Добрий день! Може хтось підкаже, я в openbox є адміном, але мені не видно повідомлення інших користувачів. Писати сама можу, мої повідомлення їм ви...
2 відповіді
Olmonic
Інтегратор OneBox
Іменна ліцензія
22.05.2023, 08:00
Пошук процесу щодо одержувача в ТТН
Добридень! У БП під час створення ТТН Нової Пошти береться ПІБ та номер телефону з картки користувача, обраного у додатковому полі процесу. У пан...
2 відповіді
21.05.2023, 20:04
Прошу записати відео огляд на Communication center
Ви можете зробити оглядове відео на додаток "Communication center"? Дуже цікаво як воно працює/налаштовується у розрізі: - користувачів та ролей; -...
8 відповідей
21.05.2023, 19:07
Потрібна доопрацювання: відображати всі організації в одного Постачальника у БП у блоці Платежі
Хлопці, потрібна доопрацювання та ваша допомога у питанні Платежів та Постачальників. Дуже часто стикаюся з однією і тією ж ситуацією, коли один і ...