1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
4 відповіді
ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
31.01.2021, 19:14
Оцінити доопрацювання FacebookMessenger
Потрібна можливість підключати FacebookMessenger кілька разів
4 відповіді
ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
31.01.2021, 18:44
Оцінити доопрацювання прав доступу для записів розмови
Доопрацювати права доступу на завантаження запису розмови. Наприклад - Роль 1 не може завантажувати, а роль 2 може завантажувати та прослуховувати
7 відповідей
ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
31.01.2021, 18:39
Оцінити доробку для телефонії
Так як на відділенні 1 телефон та до 5 співробітників, то: 1) необхідно налаштувати пріоритетність надходження дзвінка залежно від ролі працівника....
11 відповідей
ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
31.01.2021, 17:22
Тимчасові ролі
Потрібен функціонал для присвоєння посад співробітникам на певний час, наприклад, до 25.02.21 і після цього права доступу ролі повинні зніматися, а...
6 відповідей
Потрібно зробити Меню Випадаючим
Потрібно зробити Меню Випадаючим Зараз світять всі категорії https://prnt.sc/xwy6g4 Треба зробити один Продукти При наведенні виїжали всі інші кате...
1 відповідь
Чому Удаляється Адреса клієнта
Чому Удаляється Адреса клієнта https://prnt.sc/xtjhkk
4 відповіді
31.01.2021, 12:46
Як працює дія "Визначити стать контакту на ім'я (якщо не визначено)" і як розширити цей довідник?
Добридень! Підкажіть, яка логіка роботи автоматизації "Визначити стать контакту на ім'я (якщо не визначено)"? Вона порівнює дані із я...
2 відповіді
Шукаю інтегратора
Шукаю інтегратора у якого є час (!!!), який не трахкає мозок з приводу того, що можна так і так реалізувати те, що я хочу, який не чекає моєї відпо...
2 відповіді
Перегляд/редагування контактів співробітником по регіону
Добридень! Мені потрібно обмежити перегляд/редагування контактів залежно від області їх розміщення. У цьому мені потрібно призначати конкретного сп...
5 відповідей
31.01.2021, 10:45
Немає бекапу за...
Доброго дня! Сьогодні на порталі побачив таку картину (скрин). Чому могли перестати робитися бекапи з 22.01.2021? До цього бекапи робилися регулярн...