1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
помилка налаштувань дії "надіслати SMS"
- час перехід на процес і на забудови на етап. - налаштування етапу хотів видалити смс. - але затримки в 15 хвилин не відбулося. чому?
4 відповіді
difreight
26.02.2021, 17:13
Надіслати email клієнту
Доброго дня. Підкажіть як можна вирішити проблему: Заявки від клієнтів приходять у неробочу годину часто. Таким клієнтам необхідно надсилати повідо...
15 відповідей
26.02.2021, 16:47
Автоматизація продуктів Заповнити картку продукту на підставі паспортних матеріалів
Добрий день. Підкажіть, чи можна при зміні ціни складового автоматично запускати перерахунок ціни готового продукту? Перерахунок цін не хотілося б ...
6 відповідей
26.02.2021, 16:44
Нова пошта (габарити та об'ємна вага)
у нас в інтеграції є така галочка У клієнта є питання, скільки буде коштувати доопрацювати так, що якщо в момент створення ТН я вказую габарити - ...
8 відповідей
26.02.2021, 16:24
Доступ до сервера
23 квітня 2020 року ми надали SSH-доступ до нового сервера Server Linux C6-53, на який була перенесена система OneBox. Доступи були надіслані Роман...
2 відповіді
Запорожская Трансформаторная Ассоциация (Начальник IT)
26.02.2021, 15:42
Чи не коректно працює інтеграція з поштою
Добрий день. Я представляю Запорізьку трансформаторну асоціацію, раніше інтегратором був Артем Тимофєєв, зараз він перенаправив сюди. Суть питання ...
3 відповіді
26.02.2021, 15:38
Пошук у crm OneBox некоректно працює
Бокс rivcont Вчора почали помічати проблему, пошук перестав коректно виводити інформацію. Є продукт "Масажний пояс для схуднення Sauna Massage...
10 відповідей
Доопрацювання блоку звітів: Таблиця контактів
У таку таблицю https://prnt.sc/107kqfy 1) Додати колонку - Максимальний обсяг продажів за місяць: Дивимося клієнта за датою створення та всі процес...
2 відповіді
прохання усунути БАГ системи з неправильними списаннями та помилками при них.
я неодноразово звертаюсь до тих підтримки з проблемами пов'язаними з Подвійними списаннями з БП, що товар не списався а в нього Відвантажено зн...
4 відповіді
26.02.2021, 14:19
Формування замовлення та дані для відправки через НП
Добридень! Дроп сформував замовлення через лк У кошику вказав ім'я та прізвище клієнта, вибрав відділення та відправив замовлення https://mkobu...