Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Або я не знайшов або зникла можливість масово проставити робочий час, потрібно в загальному списку на кожен день ставити час Від і ДО. можливість встановити графік для ролі базовий або копіювати графік або більш зручна форма на 1-3 місяці наприклад проставити графік роботи дуже полегшила б ці роботи.
Або я не знайшов або зникла можливість масово проставити робочий час, потрібно в загальному списку на кожен день ставити час Від і ДО. можливість встановити графік для ролі базовий або копіювати графік або більш зручна форма на 1-3 місяці наприклад проставити графік роботи дуже полегшила б ці роботи.
https://vmk.crm-onebox.com/app/worktime/timesheet/ Ви можете зайти в позмінну генерацію робочого графіка, відфільтрувавши потрібний інтервал дат у фільтрах (наприклад 1-3 місяці) і вказати робочий графік, який згенерувати потрібному користувачеві. Наприклад, можна вибрати: - Інтервал дат 01.08-31.10 - дата першої зміни 02.08 - Робочий графік 5/2 - час роботи 09:00-18:00 І вказаному користувачеві буде згенеровано графік відповідно до вказаних налаштувань на вказаний період дат.
https://vmk.crm-onebox.com/app/worktime/timesheet/
Ви можете зайти в позмінну генерацію робочого графіка, відфільтрувавши потрібний інтервал дат у фільтрах (наприклад 1-3 місяці) і вказати робочий графік, який згенерувати потрібному користувачеві.
Наприклад, можна вибрати:
- Інтервал дат 01.08-31.10
- дата першої зміни 02.08
- Робочий графік 5/2
- час роботи 09:00-18:00
І вказаному користувачеві буде згенеровано графік відповідно до вказаних налаштувань на вказаний період дат.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: https://vmk.crm-onebox.com/app/worktime/timesheet/ Ви можете зайти в позмінну генерацію робочого графіка, відфільтрувавши потрібний інтервал дат у фільтрах (наприклад 1-3 місяці) і вказати робочий графік, який згенерувати потрібному користувачеві. Наприклад, можна вибрати: - Інтервал дат 01.08-31.10 - дата першої зміни 02.08 - Робочий графік 5/2 - час роботи 09:00-18:00 І вказаному користувачеві буде згенеровано графік відповідно до вказаних налаштувань на вказаний період дат.
Я вже стомився експериментувати з ним. мені потрібно вказати співробітникам всі дні робітники тільки в різні часи відрізняється. мені не проставляє у вихідні, все заповнюю. нісенітниця якась. що не так . вказую 7/0 заповнюю час на будні та вихідні і воно мені не ставить на вихідні. є інструкція чи відео. не знайшов логіки налаштування. 30 хвилин прое..ся з варіантами заповнення
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
https://vmk.crm-onebox.com/app/worktime/timesheet/
Ви можете зайти в позмінну генерацію робочого графіка, відфільтрувавши потрібний інтервал дат у фільтрах (наприклад 1-3 місяці) і вказати робочий графік, який згенерувати потрібному користувачеві.
Наприклад, можна вибрати:
- Інтервал дат 01.08-31.10
- дата першої зміни 02.08
- Робочий графік 5/2
- час роботи 09:00-18:00
І вказаному користувачеві буде згенеровано графік відповідно до вказаних налаштувань на вказаний період дат.
[/quote]
Я вже стомився експериментувати з ним. мені потрібно вказати співробітникам всі дні робітники тільки в різні часи відрізняється.
мені не проставляє у вихідні, все заповнюю. нісенітниця якась. що не так . вказую 7/0 заповнюю час на будні та вихідні і воно мені не ставить на вихідні. є інструкція чи відео. не знайшов логіки налаштування. 30 хвилин прое..ся з варіантами заповнення
Таровик Дмитро Миколайович написав: вказую 7/0 заповнюю час на будні та вихідні і воно мені не ставить на вихідні
покажіть приклад заповнені - скріншотом
[quote]
Таровик Дмитро Миколайович написав:
вказую 7/0 заповнюю час на будні та вихідні і воно мені не ставить на вихідні
[/quote]
покажіть приклад заповнені - скріншотом
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар