Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю Вас, дорогі розробники!
Загалом потрібна така цікава доробка:
Допустимо, на складі є продукт із серійником (фото 1)
коли ми знаходимося в процесі замовлення клієнта, наприклад https://technoplay.1b.app/469/ потрібна можливість пошуку серійника продукту за штрих-кодом - тобто - у полі інтерфейсу (може бути кастомне, або те, що вже є) складовик вносить сканером штрих-код серійника - в поле відповідно вносяться цифри серійника - система шукає за продуктами процесу! наявність на складі такого серійника і проставляє його для того продукту процесу! чий серійник було проскановано. Так само проставляє склад продукту, на якому лежить даний серійник - але це можете оцінити окремо якщо на це піде додатковий час. І треба зробити так, щоб якщо сканують один і той же серійник, то він не додавався новому продукту - один серійник - один скан в процесі. У системі я ввів логіку, то у кожного товару буде окремий серійник.
Воркфлоу такий менеджер додає в продукти таблицею "один з" продукті
Вітаю Вас, дорогі розробники! Загалом потрібна така цікава доробка: Допустимо, на складі є продукт із серійником (фото 1) коли ми знаходимося в процесі замовлення клієнта, наприклад https://technoplay.1b.app/469/ потрібна можливість пошуку серійника продукту за штрих-кодом - тобто - у полі інтерфейсу (може бути кастомне, або те, що вже є) складовик вносить сканером штрих-код серійника - в поле відповідно вносяться цифри серійника - система шукає за продуктами процесу! наявність на складі такого серійника і проставляє його для того продукту процесу! чий серійник було проскановано. Так само проставляє склад продукту, на якому лежить даний серійник - але це можете оцінити окремо якщо на це піде додатковий час. І треба зробити так, щоб якщо сканують один і той же серійник, то він не додавався новому продукту - один серійник - один скан в процесі. У системі я ввів логіку, то у кожного товару буде окремий серійник. Воркфлоу такий менеджер додає в продукти таблицею "один з" продукті
Так, я можу зробити такий блок або прикрутити налаштування до існуючих. Займе близько 3год.
Мазур Віктор Вікторович SheBo написав: щоб сканують той самий серійник, він не додавався новому продукту - один серійник - один скан у процесі.
тут якщо товару немає або якщо товар із таким серійником вже проставлений у замовленні, можемо кидати помилку.
Так, я можу зробити такий блок або прикрутити налаштування до існуючих. Займе близько 3год.
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
щоб сканують той самий серійник, він не додавався новому продукту - один серійник - один скан у процесі.
[/quote]
тут якщо товару немає або якщо товар із таким серійником вже проставлений у замовленні, можемо кидати помилку.
bu OneBox production написав: Так, я можу зробити такий блок або прикрутити налаштування до існуючих. Займе близько 3год.
Мазур Віктор Вікторович SheBo написав: щоб сканують той самий серійник, він не додавався новому продукту - один серійник - один скан у процесі.
отрута, супер, гармата, сплатимо тут! Дякую!
[quote]
bu
OneBox production написав:
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
щоб сканують той самий серійник, він не додавався новому продукту - один серійник - один скан у процесі.
[/quote]
[/quote]
отрута, супер, гармата, сплатимо тут! Дякую!
прошу зробити в існуючий, якщо не буде обмежень за довжиною коду та траблами (на кшталт що там артикул тягнути намагається і тд). Якщо можуть бути трабли та обмеження - тоді новий
прошу зробити в існуючий, якщо не буде обмежень за довжиною коду та траблами (на кшталт що там артикул тягнути намагається і тд). Якщо можуть бути трабли та обмеження - тоді новий
bu OneBox production написав: Устименко Ігор що треба щоб донатом могли доопрацювання сплатити?
Ви можете перевести на мій обліковий запис тоді я зможу перекинути гроші на доопрацювання
[quote]
bu
[Устименко Ігор #9] що треба щоб донатом могли доопрацювання сплатити?
[/quote]
Ви можете перевести на мій обліковий запис тоді я зможу перекинути гроші на доопрацювання
bu OneBox production написав: Устименко Ігор що треба щоб донатом могли доопрацювання сплатити?
я про те і говорю, переведу в рамках цього топіка Дякую :)
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
bu
[/quote]
[/quote]
я про те і говорю, переведу в рамках цього топіка
Дякую :)
готове, дякую!
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
bu
[/quote]
[/quote]
готове, дякую!
добрий день будь ласка, підтвердіть, що бачите оплату Дякую
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
bu
[/quote]
[/quote]
добрий день
будь ласка, підтвердіть, що бачите оплату
Дякую
добрий день будь ласка, підтвердіть, що бачите оплату Дякую
+
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
bu
[/quote]
[/quote]
добрий день
будь ласка, підтвердіть, що бачите оплату
Дякую
[/quote]
+
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар