Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго часу доби. Зіткнувся із проблемою, що після оновлення на OS у мене перестав працювати особистий кабінет клієнта.
Тому що я зрозумів після перенесення все повинно було зберегти що працювало раніше.
До кінця ще не звик до нової системи з цього все і вся не зміг визначити, Але поличному Кабінету виявив, що Кнопка в Кошик не працює, відповідно товар до кошика додати неможливо.
Також Клієнт/Постачальник перестав бачити свої замовлення, що раніше було налаштовано.
Доброго часу доби. Зіткнувся із проблемою, що після оновлення на OS у мене перестав працювати особистий кабінет клієнта. Тому що я зрозумів після перенесення все повинно було зберегти що працювало раніше. До кінця ще не звик до нової системи з цього все і вся не зміг визначити, Але поличному Кабінету виявив, що Кнопка в Кошик не працює, відповідно товар до кошика додати неможливо. Також Клієнт/Постачальник перестав бачити свої замовлення, що раніше було налаштовано.
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Виправлено
Підкажіть а що потрібно зробити що бі перевірити? Перейти від імені клієнта? або що Просто товари як не додавалися так і не додаються і так само замовлення у списку не відображаються
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
Виправлено
[/quote]
Підкажіть а що потрібно зробити що бі перевірити?
Перейти від імені клієнта? або що
Просто товари як не додавалися так і не додаються і так само замовлення у списку не відображаються
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Вночі Ваш бокс оновиться і проблема буде усунута
Дякую Вам за інформацію. А в конструкторі звітів всі звіти відображаються на половину екрана і кнопки фільтрації немає в тих звітах, які були створені вже індивідуально, це теж оновиться?
[quote]
Derkach Dmytriy
Вночі Ваш бокс оновиться і проблема буде усунута
[/quote]
Дякую Вам за інформацію.
А в конструкторі звітів всі звіти відображаються на половину екрана і кнопки фільтрації немає в тих звітах, які були створені вже індивідуально, це теж оновиться?
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Вночі Ваш бокс оновиться і проблема буде усунута
Дякую Вам за інформацію. А в конструкторі звітів всі звіти відображаються на половину екрана і кнопки фільтрації немає в тих звітах, які були створені вже індивідуально, це теж оновиться?
Окремим топіком, будь ласка 1 тема = 1 питання
[quote]
Strelec написав:
[quote]
Derkach Dmytriy
[/quote]
Дякую Вам за інформацію.
А в конструкторі звітів всі звіти відображаються на половину екрана і кнопки фільтрації немає в тих звітах, які були створені вже індивідуально, це теж оновиться?
[/quote]
Окремим топіком, будь ласка
1 тема = 1 питання
Окремим топіком, будь ласка 1 тема = 1 питання
Добре зараз створимо.
[quote]
Derkach Dmytriy
[quote]
Strelec написав:
[quote]
Derkach Dmytriy
[/quote]
Дякую Вам за інформацію.
[/quote]
Окремим топіком, будь ласка
1 тема = 1 питання
[/quote]
Добре зараз створимо.
Добрий день. Не яких змін; ( Чекав ночі, з ранку прилетів до Офісу і відразу перевіряти, але на жаль все так само залишилося.
[quote]
Derkach Dmytriy
[/quote]
Добрий день.
Не яких змін; (
Чекав ночі, з ранку прилетів до Офісу і відразу перевіряти, але на жаль все так само залишилося.
[file]8762[/file]
[file]8763[/file]
[file]8764[/file]
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Добрий день. Спробуйте скинути кеш браузера та перевірити ще раз
Та після кешу почав додаватися товар у кошик, тільки замовлення так і не відображаються користувачеві. Хоча мене запевнили, що всі налаштування перенесені тільки до встановлення додатків, які бажаю. Я так і зробив тільки ось замовлення не видно (((((
[quote]
Derkach Dmytriy
Добрий день. Спробуйте скинути кеш браузера та перевірити ще раз
[/quote]
Та після кешу почав додаватися товар у кошик, тільки замовлення так і не відображаються користувачеві.
Хоча мене запевнили, що всі налаштування перенесені тільки до встановлення додатків, які бажаю.
Я так і зробив тільки ось замовлення не видно (((((
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар