Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю!
Додаю дію у процес 'Розподілити отримані оплати за товарами процесу '
У таблиці товарів є поле 'Сума оплат за товаром (paidsum)'
Як отримати доступ до даних значень – яка змінна?
[file]3952[/file]
[file]3953[/file]
Вітаю! Додаю дію у процес 'Розподілити отримані оплати за товарами процесу ' У таблиці товарів є поле 'Сума оплат за товаром (paidsum)' Як отримати доступ до даних значень – яка змінна?
Добрий день. Наскільки я бачу - в системі ніде не використовується як змінна значення вказаного поля. Можу оцінити його доопрацювання - тільки уточніть, де саме ви хочете її використовувати?
Добрий день.
Наскільки я бачу - в системі ніде не використовується як змінна значення вказаного поля.
Можу оцінити його доопрацювання - тільки уточніть, де саме ви хочете її використовувати?
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Добрий день. Наскільки я бачу - в системі ніде не використовується як змінна значення вказаного поля. Можу оцінити його доопрацювання - тільки уточніть, де саме ви хочете її використовувати?
Не зрозумів! Навіщо тоді такі дані, якщо їх не можна застосовувати???
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Добрий день.
Наскільки я бачу - в системі ніде не використовується як змінна значення вказаного поля.
Можу оцінити його доопрацювання - тільки уточніть, де саме ви хочете її використовувати?
[/quote]
Не зрозумів! Навіщо тоді такі дані, якщо їх не можна застосовувати???
Навіщо тоді такі дані, якщо їх не можна застосовувати???
У системі є багато даних, які не можна використовувати як змінні. А все досить просто – приходять клієнти та замовляють доопрацювання поля, але змінна цього поля їм не потрібна – ось вона й не доопрацьовується. Що замовили – те й доопрацювали. У цьому випадку - підрахунок та висновок у таблиці/звіті.
[quote]
[/quote]
У системі є багато даних, які не можна використовувати як змінні.
А все досить просто – приходять клієнти та замовляють доопрацювання поля, але змінна цього поля їм не потрібна – ось вона й не доопрацьовується. Що замовили – те й доопрацювали. У цьому випадку - підрахунок та висновок у таблиці/звіті.
У системі є багато даних, які не можна використовувати як змінні. А все досить просто – приходять клієнти та замовляють доопрацювання поля, але змінна цього поля їм не потрібна – ось вона й не доопрацьовується. Що замовили – те й доопрацювали. У цьому випадку - підрахунок та висновок у таблиці/звіті.
Вихід з цієї ситуації - дві арифметичні дії, але для чого створювати навантаження на систему додатковими розрахунками? Якщо це можна зробити за допомогою вже існуючих інструментів??? Тому можливо цю змінну ввести в систему як бонус?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
У системі є багато даних, які не можна використовувати як змінні.
А все досить просто – приходять клієнти та замовляють доопрацювання поля, але змінна цього поля їм не потрібна – ось вона й не доопрацьовується. Що замовили – те й доопрацювали. У цьому випадку - підрахунок та висновок у таблиці/звіті.
[/quote]
Вихід з цієї ситуації - дві арифметичні дії, але для чого створювати навантаження на систему додатковими розрахунками? Якщо це можна зробити за допомогою вже існуючих інструментів???
Тому можливо цю змінну ввести в систему як бонус?
Я не розумію, що ви зараз від мене хочете? Якщо вам необхідно десь використовувати дану змінну (документ/дія або щось інше) – вкажіть конкретно, я дам оцінку доопрацювання.
Я не розумію, що ви зараз від мене хочете?
Якщо вам необхідно десь використовувати дану змінну (документ/дія або щось інше) – вкажіть конкретно, я дам оцінку доопрацювання.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Я не розумію, що ви зараз від мене хочете? Якщо вам необхідно десь використовувати дану змінну (документ/дія або щось інше) – вкажіть конкретно, я дам оцінку доопрацювання.
Не за все потрібно купувати оплату!
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Я не розумію, що ви зараз від мене хочете?
Якщо вам необхідно десь використовувати дану змінну (документ/дія або щось інше) – вкажіть конкретно, я дам оцінку доопрацювання.
[/quote]
Дрібні доопрацювання ми можемо вносити власним коштом лише для хмарних користувачів платних тарифів. Про це раніше була тема від керівництва на форумі, розписані умови.
[quote]
[/quote]
Дрібні доопрацювання ми можемо вносити власним коштом лише для хмарних користувачів платних тарифів.
Про це раніше була тема від керівництва на форумі, розписані умови.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар