Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
В мене на сайті дві категорії лзились в одну. Тобто колишня категорія стала підкатегорією. Я не можу розібратись і повернути попередній статус для категорії
В мене на сайті дві категорії лзились в одну. Тобто колишня категорія стала підкатегорією. Я не можу розібратись і повернути попередній статус для категорії
Шановний ви можете перестати показуватити тут цирк.Поперше читайте уважно . по друге не потрібно питанням на питання давати відповіді.
какую и куда? как )) хотів би почути від вас якщо це можливо а яку :
https://carstereo.com.ua/avto-video/
ось цю
Васильев 380981048013 Анатольевич Клиент писал/а: Шановний ви можете перестати показуватити тут цирк.Поперше читайте уважно . по друге не потрібно питанням на питання давати відповіді.
А вы перечитайте свое ТЗ, как на базе него можно понять какую категорию в какую вы переместили?
Вы пишите загадками надеясь что все догадаются о чем вы?
Успехов!
[quote]
Васильев 380981048013 Анатольевич
Клиент писал/а:
Шановний ви можете перестати показуватити тут цирк.Поперше читайте уважно . по друге не потрібно питанням на питання давати відповіді.
[/quote]
А вы перечитайте свое ТЗ, как на базе него можно понять какую категорию в какую вы переместили?
Вы пишите загадками надеясь что все догадаются о чем вы?
Успехов!
Шановний ви що не на роботі, а вдворі з друзями не зрозуміло. Ситуацію пояснив, що потрібно зробити пояснив. ссилку на категорію дав ! в чому проблема у вас ???? Якщо ви не вмієте спілкуватись та читати то нехай ваше місце займе інший працівник.
Шановний ви що не на роботі, а вдворі з друзями не зрозуміло. Ситуацію пояснив, що потрібно зробити пояснив. ссилку на категорію дав !
в чому проблема у вас ????
Якщо ви не вмієте спілкуватись та читати то нехай ваше місце займе інший працівник.
Васильев 380981048013 Анатольевич Клиент писал/а: Шановний ви що не на роботі, а вдворі з друзями не зрозуміло. Ситуацію пояснив, що потрібно зробити пояснив. ссилку на категорію дав ! в чому проблема у вас ???? Якщо ви не вмієте спілкуватись та читати то нехай ваше місце займе інший працівник.
А вы перечитайте то что вы мне написали перед тем как дать ссылку, я у вас уточняю ТЗ , а вы мне пишите "Шановний ви можете перестати показуватити тут цирк.Поперше читайте уважно . по друге не потрібно питанням на питання давати відповіді. ". Ваше поведение не уместно тут и вы не правы.
Васильев 380981048013 Анатольевич Клиент писал/а: Доречі я дуже пагано розумію расійську тому прошу вас в подальшому відповідати Українською
я могу отвечать на том языке на котором мне удобно
[quote]
Клиент писал/а:
Шановний ви що не на роботі, а вдворі з друзями не зрозуміло. Ситуацію пояснив, що потрібно зробити пояснив. ссилку на категорію дав !
в чому проблема у вас ????
Якщо ви не вмієте спілкуватись та читати то нехай ваше місце займе інший працівник.
[/quote]
А вы перечитайте то что вы мне написали перед тем как дать ссылку, я у вас уточняю ТЗ , а вы мне пишите "Шановний ви можете перестати показуватити тут цирк.Поперше читайте уважно . по друге не потрібно питанням на питання давати відповіді. ". Ваше поведение не уместно тут и вы не правы.
[quote]
Клиент писал/а:
Доречі я дуже пагано розумію расійську тому прошу вас в подальшому відповідати Українською
[/quote]
я могу отвечать на том языке на котором мне удобно
Васильев 380981048013 Анатольевич Клиент писал/а: ну тоді атвечайте тому кому це підходить не раджу знайомим та нікому цю компанію
успехов вам.
[quote]
Клиент писал/а:
ну тоді атвечайте тому кому це підходить
не раджу знайомим та нікому цю компанію
[/quote]
успехов вам.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар