1b.app
Скопійоване посилання -

Не відпрацьовує Автоматична дія "Імпорт продуктів XLS/XLSX"

Добрий день,
Зробив налаштування автоматичної дії "Імпорт продуктів XLS/XLSX", дія відпрацьовує, але нічого не відбувається - у логуванні також немає жодної інформації про результат.
https://owwa.crm-onebox.com/admin/auto/action/hour/edit/
Мета, підтягнути в товари url та id товару з сайту.
Підкажіть, що я не так роблю? Як досягти мети іншим способом?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Якщо ви натиснете на кнопку "Перевірити існування файлу" - ви отримаєте помилку, що файлу не існує або він порожній.
Якщо зараз зайти вказаним шляхом /var/files/1/ab__product_feed_export/ - там немає вказаного файлу - там є тільки файли:
ab__pfe_4_googleowwa.csv
ab__pfe_5_owwaerc.xml
ab__pfe_6_owwafacebook.csv
ab__pfe_7_oneboxurls.csv
ab__pfe_7_test.csv
cs_cart_onebox_cs.xml
20.11.2020, 17:34
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Андрій
CEO, owwa.com.ua
Максим, файл генерується один раз на годину і onebox при запуску скрипта його забирає з папки (скрин у вкладенні). Питання в тому, чому не відбувається запис вказаних у дії полів та немає інформації в логах?
20.11.2020, 21:01

Андрій писав/ла:
Питання в тому, чому не відбувається запис вказаних у дії полів та немає інформації в логах?

Щоб мені надати відповідь на це запитання, мені потрібно було побачити файл на FTP і проаналізувати його вміст. Файла не було – про що я вам і вказав.
Зараз відключив видалення вихідного файлу - як тільки вивантажиться - проаналізую і дам відповідь.
23.11.2020, 14:33

Андрій
CEO, owwa.com.ua
Максиме, файл вже доступний.
23.11.2020, 14:55

Андрій писав/ла:
Максиме, файл вже доступний.

У вас якась проблема з файлом – він не читається за допомогою PHP.
Але якщо його перезберегти в редакторі (я пробував через LibreOffice) - він читається і його розпаршує.
Якщо цей файл вивантажує якесь стороне ПЗ - я рекомендую вам звернутися до його розробників, можливо там якісь проблеми у вивантаженні - що файл нібито XLSX, але насправді ні.
23.11.2020, 15:38

Андрій
CEO, owwa.com.ua
Максим, і файл генерується через Python скрипт, бібліотека openpyxl. Підкажіть, чи є десь логи, щоб побачити цю помилку, щоб я вас не турбував щоразу, як оновлю файл?
23.11.2020, 15:43

Андрій писав/ла:
Максим, і файл генерується через Python скрипт, бібліотека openpyxl. Підкажіть, чи є десь логи, щоб побачити цю помилку, щоб я вас не турбував щоразу, як оновлю файл?

Це сторонній PHP-клас для читання XLSXReader - наскільки я бачу - він не логує дані.
Моя відповідь вам була надана на основі спроб читання вашого файлу та перезбереженого.
24.11.2020, 14:30

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар