Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Не працює бокс - 500 ошибка - panel.babitskyi.com - вважаю, що компанія вимкнула мою систему і тепер навязує покупку нового софта по сас з підпискою.
Ввімкніть мій бокс
Не працює бокс - 500 ошибка - panel.babitskyi.com - вважаю, що компанія вимкнула мою систему і тепер навязує покупку нового софта по сас з підпискою. Ввімкніть мій бокс
А я вважаю що ви зараз спекулюєте та вводите всіх в оману
те що у вас на сервері закінчилось місце на диску ніяк не відноситься до компанії і вона вам нічого не винна !
Слідкуйте за своїм сервером уважніше!
А я вважаю що ви зараз спекулюєте та вводите всіх в оману
те що у вас на сервері закінчилось місце на диску ніяк не відноситься до компанії і вона вам нічого не винна !
Слідкуйте за своїм сервером уважніше!
"Коробкові тарифи мають на увазі, що OneBox буде встановлено виключно на сервері клієнта, а код буде відкритий. При розміщенні OneBox на серверах клієнтів компанія OneBox знімає з себе будь-яку відповідальність за збереження і безпеку даних. Клієнт самостійно забезпечує резервне копіювання або замовляє цю послугу окремо у сторонніх компаній або системних інтеграторів. Через 1 секунду після установки OneBox на сервер клієнта - компанія OneBox знімає з себе будь-яку відповідальність за працездатність системи або будь-якої її частини, а також не гарантує оновлення системи в майбутньому."
Компанія ніяк не могла вимкнути ваш бокс на вашому сервері за який відповідальність лягає на вас
"Коробкові тарифи мають на увазі, що OneBox буде встановлено виключно на сервері клієнта, а код буде відкритий. При розміщенні OneBox на серверах клієнтів компанія OneBox знімає з себе будь-яку відповідальність за збереження і безпеку даних. Клієнт самостійно забезпечує резервне копіювання або замовляє цю послугу окремо у сторонніх компаній або системних інтеграторів. Через 1 секунду після установки OneBox на сервер клієнта - компанія OneBox знімає з себе будь-яку відповідальність за працездатність системи або будь-якої її частини, а також не гарантує оновлення системи в майбутньому."
Компанія ніяк не могла вимкнути ваш бокс на вашому сервері за який відповідальність лягає на вас
+ у Вас застаріла версія системи яка не підтримується і це неодноразово описувалось - ось як приклад https://1b.app/ua/forum/onebox-official-news/15984-prinuditelnoe-obnovlenie-oblachnih-onebox-mvp-na-onebox-os/
Бабіцький Роман Володимирович писал/а: та ніхто до сервера та до бокса не входив , все працювало
а ви думаєте у вас ДИСК резиновий? те що ви не заходите на нього не означає що ви не завантажуєте файли і розмір вашої БД не росте!
дуже не гарно з вашого боку спочатку всіх звинуватити а потім вже розбиратися а що сталось.
[quote]
Бабіцький Роман Володимирович писал/а:
та ніхто до сервера та до бокса не входив , все працювало
[/quote]
а ви думаєте у вас ДИСК резиновий? те що ви не заходите на нього не означає що ви не завантажуєте файли і розмір вашої БД не росте!
дуже не гарно з вашого боку спочатку всіх звинуватити а потім вже розбиратися а що сталось.
Бабіцький Роман Володимирович писал/а: та ніхто до сервера та до бокса не входив , все працювало
Місце на сервері рано чи пізно закінчується і його або чистять, або збільшують.
[quote]
та ніхто до сервера та до бокса не входив , все працювало
[/quote]
Місце на сервері рано чи пізно закінчується і його або чистять, або збільшують.
такаж ситуція була місяць назад , і коли я написав на форум https://1b.app/ru/forum/business-processes-and-automation/16729-500-oshibka-pri-vhode/?utm_source=email&utm_medium=forum&utm_campaign=/ru/forum/business-processes-and-automation/16729-500-oshibka-pri-vhode то дивним чином бокс запрацював, а зараз знову не працює, я щось не дуже розумію
[quote]
такаж ситуція була місяць назад , і коли я написав на форум https://1b.app/ru/forum/business-processes-and-automation/16729-500-oshibka-pri-vhode/?utm_source=email&utm_medium=forum&utm_campaign=/ru/forum/business-processes-and-automation/16729-500-oshibka-pri-vhode то дивним чином бокс запрацював, а зараз знову не працює, я щось не дуже розумію
[/quote]
ось скрін з вашого серверу https://imgur.com/nqIeVgc
на ньому видно що ви використали 100% диску .
Які можуть бути питання тоді ?*
Бабіцький Роман Володимирович писал/а: тільки у нас бокс panel.babitskyi.com а не panel.darium.com
на скріні не бокс , і назва користувача ssh .
Наймайте сіс адмінів тоді і вирішуйте свої питання самостійно
Успіхів!
[quote]
тільки у нас бокс panel.babitskyi.com а не panel.darium.com
[/quote]
на скріні не бокс , і назва користувача ssh .
Наймайте сіс адмінів тоді і вирішуйте свої питання самостійно
Успіхів!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар