Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ваш бокс знаходиться на вашому сервері/хостингу, який ви оплачуєте. У вас не може не бути доступ до нього. Також ваша система знаходиться на гілці green-revolution, тобто. я не можу вам допомогти почистити місце на сервері, оскільки системи на цій гілці не підтримується.
Ваш бокс знаходиться на вашому сервері/хостингу, який ви оплачуєте. У вас не може не бути доступ до нього. Також ваша система знаходиться на гілці green-revolution, тобто. я не можу вам допомогти почистити місце на сервері, оскільки системи на цій гілці не підтримується.
Не сервері я бачу папки у .../web1/web/media/ формату 89M./c7 102M./d7 86M./ae 79M./49 76M./e4 в середені різні файли .pdf , .doc Це щось система генерує чи у нас гості на серваку?
Не сервері я бачу папки у .../web1/web/media/ формату
89M ./c7
102M ./d7
86M ./ae
79M ./49
76M ./e4
в середені різні файли .pdf , .doc
Це щось система генерує чи у нас гості на серваку?
doc та pdf файли може генерувати система на підставі документів, так само це можуть бути завантажені вами файли. Все, що знаходиться в папці з onebox, необхідно для правильної роботи системи. Видалити можна тільки вміст log/ і лише файли, в назві яких є дата. Попереджаю, що ви робите все на свій страх і ризик і якщо щось зламаєте, ми не несемо ніякої відповідальності за ваші дії.
doc та pdf файли може генерувати система на підставі документів, так само це можуть бути завантажені вами файли. Все, що знаходиться в папці з onebox, необхідно для правильної роботи системи. Видалити можна тільки вміст log/ і лише файли, в назві яких є дата.
Попереджаю, що ви робите все на свій страх і ризик і якщо щось зламаєте, ми не несемо ніякої відповідальності за ваші дії.
Наче запустилась, логін та пароль приймає, але не бачу нічого у /dashboard просто білий лист. У консолі помилок немає, різні js файли грузться.
Наче запустилась, логін та пароль приймає, але не бачу нічого у /dashboard
просто білий лист.
У консолі помилок немає, різні js файли грузться.
[file]19328[/file]
На жаль, тут я не можу вам допомогти, оскільки система не на версії onebox-os. Обновитеся до os будь ласка, тоді ми зможемо відновити роботу вашої системи.
На жаль, тут я не можу вам допомогти, оскільки система не на версії onebox-os. Обновитеся до os будь ласка, тоді ми зможемо відновити роботу вашої системи.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар