Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Намагаюся імпортувати зображення товарів.
Назва зображення точно збігається із назвою товару.
Прописав шаблон "Завантажувати картинки за шаблоном:"
Але під час завантаження видає помилку "FTP image download error"
Шлях вказано правильно, зображення знаходить, але не підвантажує
У чому може бути помилка?
[file]15972[/file]
[file]15979[/file]
Намагаюся імпортувати зображення товарів. Назва зображення точно збігається із назвою товару. Прописав шаблон "Завантажувати картинки за шаблоном:" Але під час завантаження видає помилку "FTP image download error" Шлях вказано правильно, зображення знаходить, але не підвантажує У чому може бути помилка?
Доброго дня, потрібно фізично зайти на сервер і попринтувати чому так відбувається, найімовірніше прописаний неправильний шлях для fpt або до нього взагалі немає коннекта. Я можу допомогти вам із налаштуванням, це займе близько години доопрацювання. Виставити рахунок?
Доброго дня, потрібно фізично зайти на сервер і попринтувати чому так відбувається, найімовірніше прописаний неправильний шлях для fpt або до нього взагалі немає коннекта. Я можу допомогти вам із налаштуванням, це займе близько години доопрацювання. Виставити рахунок?
Ось балка. По ньому можна зрозуміти, що шлях вірний. Обробляється кожне зображення та по кожному окрема помилка. Якби був неправильно вказаний шлях, то їх би не знайшло
Ось балка. По ньому можна зрозуміти, що шлях вірний. Обробляється кожне зображення та по кожному окрема помилка.
Якби був неправильно вказаний шлях, то їх би не знайшло
[file]15983[/file]
Андрій писав/ла: Ось балка. По ньому можна зрозуміти, що шлях вірний. Обробляється кожне зображення та по кожному окрема помилка. Якби був неправильно вказаний шлях, то їх би не знайшло
До того ж текст помилки говорить сам за себе "image download error", тобто помилка саме при завантаженні
[quote]
Андрій писав/ла:
Ось балка. По ньому можна зрозуміти, що шлях вірний. Обробляється кожне зображення та по кожному окрема помилка.
Якби був неправильно вказаний шлях, то їх би не знайшло
[file]15983[/file]
[/quote]
До того ж текст помилки говорить сам за себе "image download error", тобто помилка саме при завантаженні
anonymous hamster OneBox production написав: спробуйте поставити галочку ftp passive у налаштуваннях, часто це допомагає. Якщо не допоможе, треба буде вже дивитися
Спробував – не допомогло
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
спробуйте поставити галочку ftp passive у налаштуваннях, часто це допомагає. Якщо не допоможе, треба буде вже дивитися
[/quote]
Спробував – не допомогло
anonymous hamster OneBox production написав: після оплати рахунку за послуги у 1ч. Вам виставити рахунок?
Ви можете поки що описати, як правильно заповнювати шаблон? Це має бути регулярний вираз? Навести приклад? Чим відрізняються налаштування: "Завантажувати картинки за шаблоном" та "Зберігати в системі зображення за шаблоном"? І чому на прикладі шаблону на початку стоїть product? Що це означає? Цього всього немає в документації, думаю я маю право отримати відповіді на ці запитання. Якщо не вдасться налаштувати після цього тоді вже звертатимемося за допомогою.
[quote]
anonymous hamster
після оплати рахунку за послуги у 1ч. Вам виставити рахунок?
[/quote]
Ви можете поки що описати, як правильно заповнювати шаблон? Це має бути регулярний вираз?
Навести приклад?
Чим відрізняються налаштування: "Завантажувати картинки за шаблоном" та "Зберігати в системі зображення за шаблоном"?
І чому на прикладі шаблону на початку стоїть product? Що це означає?
Цього всього немає в документації, думаю я маю право отримати відповіді на ці запитання.
Якщо не вдасться налаштувати після цього тоді вже звертатимемося за допомогою.
[file]15985[/file]
Ну, у шаблоні наскільки я бачу у вас все нормально. Щоб він працював назва картинки має повністю збігатися з назвою продукту, в який ви хочете завантажити цю картинку.
Андрій писав/ла: Чим відрізняються налаштування: "Завантажувати картинки за шаблоном" та "Зберігати в системі зображення за шаблоном"?
1. Як відбувається пошук картинки 2. Шаблон того, під якою назвою зберігати картинку
Андрій писав/ла: І чому на прикладі шаблону на початку стоїть product? Що це означає?
це означає, що назва картинки для шаблону має вигляд product-11-будь-який текст, де 11 це id товару
Андрій писав/ла: Цього всього немає в документації, думаю я маю право отримати відповіді на ці запитання.
я вам ніби не писав що я не відповідатиму на ваші запитання)
Ну, у шаблоні наскільки я бачу у вас все нормально. Щоб він працював назва картинки має повністю збігатися з назвою продукту, в який ви хочете завантажити цю картинку.
[quote]
Андрій писав/ла:
Чим відрізняються налаштування: "Завантажувати картинки за шаблоном" та "Зберігати в системі зображення за шаблоном"?
[/quote]
1. Як відбувається пошук картинки
2. Шаблон того, під якою назвою зберігати картинку
[quote]
Андрій писав/ла:
[/quote]
це означає, що назва картинки для шаблону має вигляд product-11-будь-який текст, де 11 це id товару
[quote]
Андрій писав/ла:
Цього всього немає в документації, думаю я маю право отримати відповіді на ці запитання.
[/quote]
anonymous hamster OneBox production написав: Ну, у шаблоні наскільки я бачу у вас все нормально. Щоб він працював назва картинки має повністю збігатися з назвою продукту, в який ви хочете завантажити цю картинку.
Андрій писав/ла: Чим відрізняються налаштування: "Завантажувати картинки за шаблоном" та "Зберігати в системі зображення за шаблоном"?
1. Як відбувається пошук картинки 2. Шаблон того, під якою назвою зберігати картинку
Андрій писав/ла: І чому на прикладі шаблону на початку стоїть product? Що це означає?
Андрій писав/ла: Цього всього немає в документації, думаю я маю право отримати відповіді на ці запитання.
Ок. судячи з цього, то з шаблоном все ок. Уточню на хостингу чи немає з їх боку якихось обмежень, потім будемо думати далі
[quote]
anonymous hamster
[quote]
Андрій писав/ла:
[/quote]
[quote]
Андрій писав/ла:
[/quote]
[quote]
Андрій писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Ок. судячи з цього, то з шаблоном все ок.
Уточню на хостингу чи немає з їх боку якихось обмежень, потім будемо думати далі
anonymous hamster OneBox production написав: Ну, у шаблоні наскільки я бачу у вас все нормально. Щоб він працював назва картинки має повністю збігатися з назвою продукту, в який ви хочете завантажити цю картинку.
Давайте ви перевірите, якщо косяк не на вашому боці то тога виставляйте рахунок. Немає обмеження за розміром, форматом файлів?
[quote]
anonymous hamster
[quote]
Андрій писав/ла:
[/quote]
[quote]
Андрій писав/ла:
[/quote]
[quote]
Андрій писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Давайте ви перевірите, якщо косяк не на вашому боці то тога виставляйте рахунок.
Немає обмеження за розміром, форматом файлів?
Андрій, я написав, що мені необхідно для вирішення вашої проблеми. Я можу виставити вам рахунок і приступити до її вирішення або ми можемо продовжити спілкування в цій темі, як вам буде зручніше.
Андрій, я написав, що мені необхідно для вирішення вашої проблеми. Я можу виставити вам рахунок і приступити до її вирішення або ми можемо продовжити спілкування в цій темі, як вам буде зручніше.
anonymous hamster OneBox production написав: Андрій, я написав, що мені необхідно для вирішення вашої проблеми. Я можу виставити вам рахунок і приступити до її вирішення або ми можемо продовжити спілкування в цій темі, як вам буде зручніше.
Виставляйте рахунок. Сьогодні вдасться зробити?
[quote]
anonymous hamster
[/quote]
Виставляйте рахунок.
Сьогодні вдасться зробити?
anonymous hamster OneBox production написав: я приступлю відразу після оплати. Вам виставлять рахунок сьогодні
Ви можете списати суму з балансу? Обліковий запис на якому зарегистрирована срм japanautoparts.1b.app там поповнений баланс
[quote]
anonymous hamster
я приступлю відразу після оплати. Вам виставлять рахунок сьогодні
[/quote]
Ви можете списати суму з балансу?
Обліковий запис на якому зарегистрирована срм japanautoparts.1b.app
там поповнений баланс
anonymous hamster OneBox production написав: я приступлю відразу після оплати. Вам виставлять рахунок сьогодні
Якщо можна, спишіть оплату з балансу цього облікового запису. Щоб було швидше
[quote]
anonymous hamster
[/quote]
Якщо можна, спишіть оплату з балансу цього облікового запису. Щоб було швидше
Коли буде зроблено? Минув тиждень "одразу після оплати".
[quote]
anonymous hamster
[/quote]
Коли буде зроблено?
Минув тиждень "одразу після оплати".
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар