Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тут https://univer.1b.app/app/automatization/minute/edit/
Потрібно додати дію аналогічну до "Деактивізувати користувачів через N години неактивності" тільки для клієнтів особистого кабінету. Якщо він більше заданих хвилин у налаштуваннях нічого не робить, то викинути його, щоб авторизувався знову, якщо кудись захоче перейти.
Скільки годин потрібно для реалізації?
Тут https://univer.1b.app/app/automatization/minute/edit/ Потрібно додати дію аналогічну до "Деактивізувати користувачів через N години неактивності" тільки для клієнтів особистого кабінету. Якщо він більше заданих хвилин у налаштуваннях нічого не робить, то викинути його, щоб авторизувався знову, якщо кудись захоче перейти. Скільки годин потрібно для реалізації?
Вітання. Ця дія поширюється на користувачів кабінету клієнта. Якщо тобі потрібна галочка, щоб воно працювало ТІЛЬКИ на користувачів кабінету клієнта і не чіпала користувачів адмінки - можна зробити галочку. Займе 1год. Або якщо користувачів адмінки не багато, їх можна вибрати у списку користувачів для ігнорування
Вітання. Ця дія поширюється на користувачів кабінету клієнта. Якщо тобі потрібна галочка, щоб воно працювало ТІЛЬКИ на користувачів кабінету клієнта і не чіпала користувачів адмінки - можна зробити галочку. Займе 1год. Або якщо користувачів адмінки не багато, їх можна вибрати у списку користувачів для ігнорування
anonymous hamster OneBox production написав: Вітання. Ця дія поширюється на користувачів кабінету клієнта. Якщо тобі потрібна галочка, щоб воно працювало ТІЛЬКИ на користувачів кабінету клієнта і не чіпала користувачів адмінки - можна зробити галочку. Займе 1год. Або якщо користувачів адмінки не багато, їх можна вибрати у списку користувачів для ігнорування
Хм, у мене було припущення, що це так. Побачив навіть на практиці тут https://univer.1b.app/app/employer/online/ Я ж правильно розумію, це вже трабл у самому браузері, що спрацьовує автоматична логінізація? Тому що в додатку пише, що клієнта немає зараз онлайн, але якщо я знову оновлю сторінку або кудись перейду, на логінізацію я не потрапляю, для клієнта нічого не змінюється. Ми можемо на це якось вплинути?
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
[/quote]
Хм, у мене було припущення, що це так. Побачив навіть на практиці тут https://univer.1b.app/app/employer/online/
Я ж правильно розумію, це вже трабл у самому браузері, що спрацьовує автоматична логінізація? Тому що в додатку пише, що клієнта немає зараз онлайн, але якщо я знову оновлю сторінку або кудись перейду, на логінізацію я не потрапляю, для клієнта нічого не змінюється. Ми можемо на це якось вплинути?
У куки при логіні записуються твої логін і зашифрований пароль якщо ти оновлюєш сторінку, але з системи тебе "викинуло" то ти бокс може залогінити тебе по куках, якщо вони ще в тебе залишилися. Якщо необхідно саме щоб користувач заново вводив логін і пароль для менеджерів є налаштування в налаштуваннях їх карток 'logoutminute - щось нібито деавторизувати через Х хвилин неактивності'. Можемо зробити те саме для клієнтів, щоб їхній логін і пароль у куках були сильно обмежені за часом. Але кожному клієнту ти ж спасли будеш це прописувати, тому буде у вигляді загального налаштування в системі. Займе 2г.
У куки при логіні записуються твої логін і зашифрований пароль якщо ти оновлюєш сторінку, але з системи тебе "викинуло" то ти бокс може залогінити тебе по куках, якщо вони ще в тебе залишилися.
Якщо необхідно саме щоб користувач заново вводив логін і пароль для менеджерів є налаштування в налаштуваннях їх карток 'logoutminute - щось нібито деавторизувати через Х хвилин неактивності'. Можемо зробити те саме для клієнтів, щоб їхній логін і пароль у куках були сильно обмежені за часом. Але кожному клієнту ти ж спасли будеш це прописувати, тому буде у вигляді загального налаштування в системі. Займе 2г.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар