Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Бази знань у мобільному додатку наскільки я пам'ятаю ні. Посилання на базу знань десктопної версії там працювати не повинні (це для програми взагалі стороннє посилання)
Добрий день. Бази знань у мобільному додатку наскільки я пам'ятаю ні. Посилання на базу знань десктопної версії там працювати не повинні (це для програми взагалі стороннє посилання)
Бодяко Дмитро Співробітник написав: Добрий день. Бази знань у мобільному додатку наскільки я пам'ятаю ні. Посилання на базу знань десктопної версії там працювати не повинні (це для програми взагалі стороннє посилання)
Доброго дня 1. Ви помиляєтеся, вона там є https://baza.cn.ua/mb/#/standards що скажете? 2. Якщо немає функціоналу, то чому тоді воно не переводити за посиланням на той ресурс, куди веде посилання?
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
[/quote]
Доброго дня
1. Ви помиляєтеся, вона там є https://baza.cn.ua/mb/#/standards що скажете?
2. Якщо немає функціоналу, то чому тоді воно не переводити за посиланням на той ресурс, куди веде посилання?
1. Значить забув 2. Це посилання вставляєте ви/система для роботи з десктопною версією. Мобільний додаток не може переходити по них, тому що вони ведуть на десктоп. Можливо, мобільний телефон спробує відкрити сторонні посилання в окремому браузері, але я в цьому не впевнений.
1. Значить забув
2. Це посилання вставляєте ви/система для роботи з десктопною версією. Мобільний додаток не може переходити по них, тому що вони ведуть на десктоп. Можливо, мобільний телефон спробує відкрити сторонні посилання в окремому браузері, але я в цьому не впевнений.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: 1. Значить забув2. Це посилання вставляєте ви/система для роботи з десктопною версією. Мобільний додаток не може переходити по них, тому що вони ведуть на десктоп. Можливо, мобільний телефон спробує відкрити сторонні посилання в окремому браузері, але я в цьому не впевнений.
1. Чому тоді не веде до БЗ? 2. Чому тоді не відкриває або що потрібно що відкривав або додаток не розраховано що через нього відкривали якісь посилання?
[quote]
1. Значить забув2. Це посилання вставляєте ви/система для роботи з десктопною версією. Мобільний додаток не може переходити по них, тому що вони ведуть на десктоп. Можливо, мобільний телефон спробує відкрити сторонні посилання в окремому браузері, але я в цьому не впевнений.
[/quote]
1. Чому тоді не веде до БЗ?
2. Чому тоді не відкриває або що потрібно що відкривав або додаток не розраховано що через нього відкривали якісь посилання?
Бодяко Дмитро Співробітник написав: 1. Тому що посилання не для мобільної версії
За іншими посиланнями працює редирект, тобто я йду за посиланням у продукти десктопної версії, але мене переводить у продукти МП, чому тут не працює так, вважаю це багом, чи я не правий?
[quote]
1. Тому що посилання не для мобільної версії
[/quote]
За іншими посиланнями працює редирект, тобто я йду за посиланням у продукти десктопної версії, але мене переводить у продукти МП, чому тут не працює так, вважаю це багом, чи я не правий?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар