1b.app
Скопійоване посилання -

Особистий кабінет обов'язкове заповлення міста

У особистому кабінеті при виборі способу доставки Новою поштою https://dorechi.crm-onebox.com/app/delivery/9/edit/ вискакують обов'язкові до заповлення поля вимкнути? у способі доставки ці поля не є обов'язковими
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Сусяк Ігор
Integrator.com.ua
Ірина добрий день, якщо там почати вводити місто, то підтягує довідник адресу НП, що дозволить потім зробити ТТН.
якщо вам взагалі не потрібно вибирати доставки, тоді тут /admin/shop/boxclient/ розділ Кошик у блоці "Блок кошика" заберіть поля так
12.10.2021, 18:28
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

справа в тому, що мені потрібні способи доставки, але поля місто і відділення не завжди обов'язкові, для постійних клієнтів Вони не потрібні
12.10.2021, 18:31

Сусяк Ігор
Integrator.com.ua

Ірина писав/ла:
справа в тому, що мені потрібні способи доставки, але поля місто і відділення не завжди обов'язкові, для постійних клієнтів Вони не потрібні

я так і написав - якщо не потрібна доставка, сховайте поля. інакше працює для всіх однаково, просити адресу. Для постійних клієнтів спробуйте зробити окрему сторінку, де приберіть поля доставки і виводьте ту сторінку, наприклад, тільки для клієнтів, які в групі Постійні клієнти.
якщо не варіант - пробуйте дочекатись відповіді розробника, можливо оцінити скільки годин займе доробка.
12.10.2021, 18:59

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар