Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Допоможіть, будь ласка, відновити доступ до is.crm-onebox.com
Необхідно було змінити пароль, зробив це через програму "Користувачі та співробітники" всередині боксу.
Тепер не вдається авторизуватися за новим паролем.
Старий пароль також перестав працювати.
Пробую відновити пароль: [file]15554[/file]
Новий пароль надходить на пошту і в повідомленні, але він не підходить (Неправильна комбінація логіна та пароля.)
Добридень! Допоможіть, будь ласка, відновити доступ до is.crm-onebox.com Необхідно було змінити пароль, зробив це через програму "Користувачі та співробітники" всередині боксу. Тепер не вдається авторизуватися за новим паролем. Старий пароль також перестав працювати. Пробую відновити пароль: Новий пароль надходить на пошту і в повідомленні, але він не підходить (Неправильна комбінація логіна та пароля.)
Щось незрозуміле відбувається з моїм боксом. Пробував авторизуватися з логіном та паролем, які мені надіслали, у різних браузерах - скрізь помилка "Неправильна комбінація логіна та пароля." Вирішив спробувати зайти через додатки на андроїді, то взагалі не сприймає url мого боксу (скриншоти додаю).
Щось незрозуміле відбувається з моїм боксом.
Пробував авторизуватися з логіном та паролем, які мені надіслали, у різних браузерах - скрізь помилка "Неправильна комбінація логіна та пароля."
Вирішив спробувати зайти через додатки на андроїді, то взагалі не сприймає url мого боксу (скриншоти додаю).
[file]15589[/file]
[file]15590[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар