Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Під доступами цього контакту
https://icoloronebox.crm-onebox.com/app/employer/46/permissions/
При зміні логіну та пароля в картці система видає помилку, як на скріні:
[file]15247[/file]
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Привіт. Новий пароль вислав на email
f на яку саме адресу, бо на моїй основній нічого немає legezavvl@gmail.com тут питання в іншому, я не можу змінити ці доступи самостійно, керуючи системою як адміністратор у чому тут проблема? кеш чистив, заходити пробував з під різних браузерів
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
Привіт. Новий пароль вислав на email
[/quote]
f на яку саме адресу, бо на моїй основній нічого немає
legezavvl@gmail.com
тут питання в іншому, я не можу змінити ці доступи самостійно, керуючи системою як адміністратор
у чому тут проблема?
кеш чистив, заходити пробував з під різних браузерів
Derkach Dmytriy OneBox production написав: На ту, що вказана у профілі v.legesa@crm-onebox.com
то я давно тим скринькою не користуюся, бо Клієнти сприймали листи з цієї адреси, як офіційні відповіді вендора, що було несприятливо для відносин. У мене є офіційний ящик icoloronebox@gmail.com як партнера https://1b.app/ru/partner/icolour/ можна на неї відправити?
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
На ту, що вказана у профілі
v.legesa@crm-onebox.com
[/quote]
то я давно тим скринькою не користуюся,
бо Клієнти сприймали листи з цієї адреси, як офіційні відповіді вендора, що було несприятливо для відносин.
У мене є офіційний ящик icoloronebox@gmail.com
як партнера https://1b.app/ru/partner/icolour/
можна на неї відправити?
stellar.crm-onebox.com Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22р. Жодний працівник не може увійти до свого кабінету. Логіни та паролі не змінювалися. Пише, що "НЕ вірна комбінація логіна та пароля". Іноді пропускає у програму, але за будь-якого наступного переходу викидає з програми.
stellar.crm-onebox.com
Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22р. Жодний працівник не може увійти до свого кабінету. Логіни та паролі не змінювалися. Пише, що "НЕ вірна комбінація логіна та пароля". Іноді пропускає у програму, але за будь-якого наступного переходу викидає з програми.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Сергій писав/ла: stellar.crm-onebox.com Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22р. Жодний працівник не може увійти до свого кабінету. Логіни та паролі не змінювалися. Пише, що "НЕ вірна комбінація логіна та пароля". Іноді пропускає у програму, але за будь-якого наступного переходу викидає з програми.
Доброго дня Найкраще виставити окремий топік. Тут швидше за все не допоможуть. До речі, у мене видає помилку, як на скрині 1306
[quote]
Сергій писав/ла:
stellar.crm-onebox.com
Не вдається зайти в програму з вечора 25,08,22р. Жодний працівник не може увійти до свого кабінету. Логіни та паролі не змінювалися. Пише, що "НЕ вірна комбінація логіна та пароля". Іноді пропускає у програму, але за будь-якого наступного переходу викидає з програми.
[/quote]
Доброго дня
Найкраще виставити окремий топік.
Тут швидше за все не допоможуть.
До речі, у мене видає помилку, як на скрині 1306
[file]17184[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар