Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://askoart.1b.app/app/product/13944/edit/
Якщо продукт знаходиться ТІЛЬКИ на складі співробітника, то перерахунок не робиться і ціна стає 0 грн.
Якщо продукт є ще на складі але не співробітника, то перерахунок виконується.
Перерахунок проводиться тільки за складами, доступними для продажу (галочка в налаштування складу), склади співробітників такими за замовчуванням не є.
Перерахунок проводиться тільки за складами, доступними для продажу (галочка в налаштування складу), склади співробітників такими за замовчуванням не є.
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Перерахунок проводиться тільки за складами, доступними для продажу (галочка в налаштування складу), склади співробітників такими за замовчуванням не є.
Хочу зрозуміти логіку. Є продукт (інструмент) в кількості 1 шт, який знаходиться на складі співробітника.
З цим продуктои важко робити маніпуляції, через те що ціна та наявність відсутні.
Чи я не правий, що ця логіка не є правильною для формування ціни та наявності продукта?
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
[/quote]
Хочу зрозуміти логіку.
Є продукт (інструмент) в кількості 1 шт, який знаходиться на складі співробітника.
З цим продуктои важко робити маніпуляції, через те що ціна та наявність відсутні.
Чи я не правий, що ця логіка не є правильною для формування ціни та наявності продукта?
Продукт не можна продати зі складу, отже, він недоступний на складі, значить по ньому не потрібно робити перерахунок, все просто. Якщо Вас не влаштовує ця логіка - ми можемо зробити додаткові налаштування, щоб склади співробітників теж брали участь у перерахунку, це займе 2 години доопрацювання. Щодо правильності логіки суперечок вести не бачу сенсу.
Продукт не можна продати зі складу, отже, він недоступний на складі, значить по ньому не потрібно робити перерахунок, все просто. Якщо Вас не влаштовує ця логіка - ми можемо зробити додаткові налаштування, щоб склади співробітників теж брали участь у перерахунку, це займе 2 години доопрацювання. Щодо правильності логіки суперечок вести не бачу сенсу.
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Продукт не можна продати зі складу, отже, він недоступний на складі, значить по ньому не потрібно робити перерахунок, все просто. Якщо Вас не влаштовує ця логіка - ми можемо зробити додаткові налаштування, щоб склади співробітників теж брали участь у перерахунку, це займе 2 години доопрацювання. Щодо правильності логіки суперечок вести не бачу сенсу.
Доброго дня. Хотів би оплатити рішення.
[quote]
Отдел Заботы
[/quote]
Доброго дня. Хотів би оплатити рішення.
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Доброго дня, я поставлю завдання на виставленні рахунку на оплату. Рахунок Вам надішлють вже швидше за все в понеділок
Після того як я оплатив, мої співробітники не можуть робити переміщення, нажимати на процедури, писати коментарі і т.д. Хоча я нічогісінько не міняв у правах доступу чи діях.
Можливо це через цю зміну, щось пішло не так?
[quote]
Отдел Заботы
Доброго дня, я поставлю завдання на виставленні рахунку на оплату. Рахунок Вам надішлють вже швидше за все в понеділок
[/quote]
Після того як я оплатив, мої співробітники не можуть робити переміщення, нажимати на процедури, писати коментарі і т.д.
Хоча я нічогісінько не міняв у правах доступу чи діях.
Можливо це через цю зміну, щось пішло не так?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Доброго дня, я поставлю завдання на виставленні рахунку на оплату. Рахунок Вам надішлють вже швидше за все в понеділок
Доброго дня, на якому етапі доопрацювання? Скільки очікувати? Я оплатив приблизно місяць тому.
[quote]
Отдел Заботы
Доброго дня, я поставлю завдання на виставленні рахунку на оплату. Рахунок Вам надішлють вже швидше за все в понеділок
[/quote]
Доброго дня, на якому етапі доопрацювання?
Скільки очікувати?
Я оплатив приблизно місяць тому.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар