Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
добрий день
Після доопрацювання з мультимовності зберігаються проблеми з версткою. Тиждень уже як виявили проблему. На планшетах логотип закриває весь екран, для певних дозволів екрану магазин нефункціональний
[file]18162[/file]
[file]18163[/file]
[file]18164[/file]
[file]18165[/file]
[file]18166[/file]
добрий день Після доопрацювання з мультимовності зберігаються проблеми з версткою. Тиждень уже як виявили проблему. На планшетах логотип закриває весь екран, для певних дозволів екрану магазин нефункціональний
Добрий день. Якісь кастомні скрипти вставляли? Тому що я бачу що з лого якийсь скрипт (якого немає в кастомному магазині), видаляє атрибути висоти та ширини для логотипу, ось він такий і величезний
Добрий день. Якісь кастомні скрипти вставляли? Тому що я бачу що з лого якийсь скрипт (якого немає в кастомному магазині), видаляє атрибути висоти та ширини для логотипу, ось він такий і величезний
[file]18189[/file]
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Який може бути скрипт? Можу надіслати доступ до googletagmanager або ще щось Вам, щоб Ви, може перевірили. Нашим підрядникам з реклами надіслав запит також.
Який може бути скрипт? Можу надіслати доступ до googletagmanager або ще щось Вам, щоб Ви, може перевірили. Нашим підрядникам з реклами надіслав запит також.
Ось 2 скрина, 1й – вихідний код, який має бути на сторінці, 2й – це вже відрендерений, коли всі скрипти відпрацювали. Як видно на елементі лого немає стилів для обмеження висоти і ширини, в мобайл лого присутні сторонні атрибути. Перевірив з боку двигуна і кастомного модуля - нічого пов'язаного з цим немає.
Ось 2 скрина, 1й – вихідний код, який має бути на сторінці, 2й – це вже відрендерений, коли всі скрипти відпрацювали.
Як видно на елементі лого немає стилів для обмеження висоти і ширини, в мобайл лого присутні сторонні атрибути. Перевірив з боку двигуна і кастомного модуля - нічого пов'язаного з цим немає.
[file]18191[/file]
[file]18192[/file]
Савчук Дмитро писав/ла: Це може бути через налаштування кешування або оптимізації cloudflare?
Думаю так. Він також може впливати на вихідний код
[quote]
Савчук Дмитро писав/ла:
Це може бути через налаштування кешування або оптимізації cloudflare?
[/quote]
Думаю так. Він також може впливати на вихідний код
Савчук Дмитро писав/ла: Яке налаштування на це може впливати? Підкажіть, як протестувати?
щоб виключити cloudflare - спробуйте його просто відключити на деякий час.
[quote]
Савчук Дмитро писав/ла:
Яке налаштування на це може впливати? Підкажіть, як протестувати?
[/quote]
щоб виключити cloudflare - спробуйте його просто відключити на деякий час.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар