Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У нас є кілька підписів у turbosms. Підкажіть, будь ласка, як прив'язати підпис відправника до певних джерел? Це питання стосується як універсальних дій щодо відправлення на етапах процесу, так і індивідуальних sms у самих процесах. Підписів у нас 2, а вибрати джерело можна лише 1
[file]14515[/file]
[file]14516[/file]
У нас є кілька підписів у turbosms. Підкажіть, будь ласка, як прив'язати підпис відправника до певних джерел? Це питання стосується як універсальних дій щодо відправлення на етапах процесу, так і індивідуальних sms у самих процесах. Підписів у нас 2, а вибрати джерело можна лише 1
Підкажіть будь ласка, якою дією плануєте користуватися? Надіслати повідомлення по sms (Універсальна дія) або Надіслати універсальне повідомлення Viber/SMS Turbosms
Підкажіть будь ласка, якою дією плануєте користуватися?
Надіслати повідомлення по sms (Універсальна дія)
або
Надіслати універсальне повідомлення Viber/SMS Turbosms
Моя рекомендація з особистої практики: створіть додаткове поле процесу припустимо *Альфа ім'я Після чого на одному з необхідних етапів Якщо Ваше джерело називається так само, як і Альфа Ім'я тоді все просто використовуєте дію "Копіювати поля процесу" та вказуєте Взяти значення з поля процесу: - Джерело процесу Записати значення у полі процесу: - Альфа ім'я І після вже на етапі розсилки смсок Додаємо дію: Надіслати повідомлення по sms (Універсальна дія) І в ньому вказуємо Брати підпис відправника із додаткового поля процесу: вибираємо - Альфа ім'я
Моя рекомендація з особистої практики:
створіть додаткове поле процесу припустимо *Альфа ім'я
Після чого на одному з необхідних етапів
Якщо Ваше джерело називається так само, як і Альфа Ім'я тоді все просто
використовуєте дію "Копіювати поля процесу" та вказуєте
Взяти значення з поля процесу:
- Джерело процесу
Записати значення у полі процесу:
- Альфа ім'я
І після вже на етапі розсилки смсок
Додаємо дію: Надіслати повідомлення по sms (Універсальна дія)
І в ньому вказуємо
Брати підпис відправника із додаткового поля процесу:
вибираємо - Альфа ім'я
Якщо ви користуєтеся Дією: Надіслати універсальне повідомлення Viber/SMS Turbosms тоді в його налаштуваннях, а саме: Запускати дію тільки якщо значення додаткового поля дорівнює І вказуєте поле Альфа ім'я = Ім'я І тоді ця дія із заповненими налаштуваннями спрацює тільки при виконанні вашої умови але тоді під кожне альфа ім'я вам необхідно створити дію зі своїми налаштуваннями
Якщо ви користуєтеся Дією: Надіслати універсальне повідомлення Viber/SMS Turbosms
тоді в його налаштуваннях, а саме:
Запускати дію тільки якщо значення додаткового поля дорівнює І вказуєте поле Альфа ім'я = Ім'я
І тоді ця дія із заповненими налаштуваннями спрацює тільки при виконанні вашої умови
але тоді під кожне альфа ім'я вам необхідно створити дію зі своїми налаштуваннями
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар